Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klawy_team Zwycięzcy2015
antynormal Tactiek test n1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
62.7 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten very good
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Cochard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Löwe is nu in balbezit. Sivukha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Löwe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawryś legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cochard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klawy_team - Zwycięzcy2015 1:0

4e minuut.
Gawryś passt de bal met de wreef. Cepero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fryt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fryt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Kendzia met een snelle inworp. Meerschaut is nu in balbezit. Meerschaut met een sublieme pass. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Cochard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sivukha passt de bal met de wreef. Bellavance bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kendzia met een sublieme pass. Meerschaut is nu in balbezit. Meerschaut probeert naar een medespeler te passen. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klawy_team 39%, Zwycięzcy2015 61%.
klawy_team - Zwycięzcy2015 1:0

49e minuut.
Sivukha met een sublieme pass. Bellavance bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavance passt de bal in één keer door. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Goliński geeft de bal voor. Löwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bellavance zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caramalho heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klawy_team - Zwycięzcy2015 1:1

64e minuut.
Janik neemt vlug de vrije trap. Caramalho kopt de bal weg. Sólido is nu in balbezit. Sólido schiet op doel. Jonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klawy_team - Zwycięzcy2015 1:2

72e minuut.
Doeltrap. Kempa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Caramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kempa. Caramalho raakt geblesseerd tijdens het duel. Sivukha met een snel genomen vrije trap. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido onderschept slim de pass. Sólido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sivukha kopt de bal weg. Sólido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarosiewicz. Jarosiewicz krijgt een gele kaart. Sólido raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sólido kan niet meer verder spelen. Maccagno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klawy_team 61%, Zwycięzcy2015 39%.
klawy_team - Zwycięzcy2015 1:2