Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41528
FC Batalion Lublin Widzew Pabianice
4-3-3 Tactiek 11_2022
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 69.8
good Schieten incredible
very good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Kenyatta met een sublieme pass. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik passt de bal met de wreef. Kolasa rent richting de bal. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kenyatta speelt de bal door. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk geeft een hoge lob. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pala heeft problemen om de bal te vangen. Pala geeft een hoge lob. Inworp. Damian met een snelle inworp. Dzieciuch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kenyatta geeft een hoge lob. Fabri kopt de bal weg. Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Widzew Pabianice 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damian met de inworp. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Widzew Pabianice 0:2

23e minuut.
Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Fabri rent richting de bal. Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fabri speelt de bal door. Dzieciuch geeft de bal voor. Barbachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bieniusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bieniusiewicz speelt de bal door. Dzieciuch speelt de bal door. Damian geeft de bal voor. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Kinsaka rent richting de bal. Fabri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kinsaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kinsaka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. van der Hulst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Damian is nu in balbezit. Inworp. Damian met de inworp. Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Dzieciuch geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk geeft de bal voor. Kinsaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg.

43e minuut.
Kinsaka kopt de bal weg. Damian rent richting de bal. Damian passt de bal in één keer door. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Damian geeft een lange en hoge pass. Kinsaka rent richting de bal. Fabri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kinsaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Zambrano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 75%, Widzew Pabianice 25%.
FC Batalion Lublin - Widzew Pabianice 0:2

47e minuut.
Barbachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano onderschept slim de pass. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kolasa kopt de bal weg. Vos geeft de bal voor. Zambrano kopt de bal weg. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kinsaka kopt de bal weg. Fros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzieciuch. Dzieciuch krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. van der Hulst speelt de bal door. Bieniusiewicz geeft de bal voor. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst bokst de bal weg.

67e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta geeft een hoge lob. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mikliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damian met een snelle inworp. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dzieciuch passt de bal zonder na te denken. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian probeert naar een medespeler te passen. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mola speelt de bal door. Mikliński heeft problemen om de bal te vangen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - Widzew Pabianice 0:3

78e minuut.
Fasola komt het veld opgelopen. Ruciński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Damian speelt de bal door. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz passt de bal in één keer door. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Damian speelt de bal door. Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian geeft de bal voor. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk passt de bal met de wreef. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kolasa heeft problemen om de bal te vangen. Fasola verovert de bal door een tackle van achteren. Fasola geeft de bal voor. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal in één keer door. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk speelt de bal door. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 70%, Widzew Pabianice 30%.
FC Batalion Lublin - Widzew Pabianice 0:3