Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA FC Łomot
ZmijesFZPop Tactiek B31x
52% Balbezit 48%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
63.4 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten good
excellent Passen good
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Yaka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalikowski met de inworp. Magginas geeft de bal voor. Fusti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - FC Łomot 1:0

3e minuut.
Konno met de inworp. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Magginas verovert de bal door een tackle van achteren. Magginas geeft een hoge lob. Cambedda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Michalikowski met een snelle inworp. Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft een hoge lob. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stefaniszyn geeft de bal voor. Fusti kopt de bal weg. Magginas rent richting de bal. Magginas geeft een hoge lob. Fusti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Konno met een snelle inworp. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski geeft een hoge lob. Cambedda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Daar is Papapanagis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambedda rent richting de bal. Papapanagis is nu in balbezit. Cambedda verovert de bal door een tackle van achteren. Cambedda haalt uit met een fantastische trap. Ambühl bokst de bal weg.

37e minuut.
Michalikowski met een sublieme pass. Daar is Cambedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peijnenburg begaat een overtreding. Peijnenburg krijgt een gele kaart. Cambedda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Michalikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ambühl bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 21%, FC Łomot 79%.
PAKA DEBESCIAKA - FC Łomot 1:0

46e minuut.
Tüzünataç komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Papapanagis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalikowski met een snelle inworp. Stefaniszyn geeft een hoge lob. Cambedda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dent bereikt de bal nog maar net als eerste. Dent geeft een lange en hoge pass. Saïbi speelt de bal door. Stefaniszyn is nu in balbezit. Stefaniszyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Sedef geeft een lange en hoge pass. Daar is Magginas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magginas speelt de bal door. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Saïbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski geeft een hoge lob. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fusti is nu in balbezit. Fusti passt de bal in één keer door. Magginas rent richting de bal. Magginas geeft de bal voor. Cambedda maakt een snoekduik en kopt de bal. Ambühl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Stefaniszyn rent richting de bal. Stefaniszyn passt de bal zonder na te denken. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ... Ambühl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ambühl trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konno met de inworp. Magginas is nu in balbezit. Magginas schiet op doel. Ambühl bokst de bal weg.

63e minuut.
Saïbi onderschept slim de pass. Saïbi probeert naar een medespeler te passen. Stefaniszyn speelt de bal door. Fusti is nu in balbezit. Fusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft de bal voor. Fusti kopt de bal weg. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn draait met de bal, schiet en ... Ambühl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Konno de bal. Konno probeert naar een medespeler te passen. Papapanagis is nu in balbezit. Cambedda verovert de bal door een tackle van achteren. Cambedda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Magginas rent richting de bal. Dent verovert de bal door een tackle van achteren. Dent speelt de bal door. Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Campo rent richting de bal. Campo geeft een hoge lob. Daar is Papapanagis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambedda onderschept slim de pass. Cambedda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Konno kopt de bal weg. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Tracz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - FC Łomot 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 17%, FC Łomot 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAKA DEBESCIAKA - FC Łomot 1:1