Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Markonik Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41821
Markonik ks 1906 Sosnowiec
Viva Markonik Tactiek Fm
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Ruozzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilar. Ruozzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Limonada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ks 1906 Sosnowiec 1:0

7e minuut.
Gastaldelli speelt de bal door. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Fulczyk kopt de bal weg. Casas speelt de bal door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft een hoge lob. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Chełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Casas speelt de bal door. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 49%, ks 1906 Sosnowiec 51%.
Markonik - ks 1906 Sosnowiec 1:0

48e minuut.
Bareja is nu in balbezit. Brękus onderschept slim de pass. Ikonowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ikonowicz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Witschge komt het veld opgelopen. Gastaldelli met de inworp. Bochinsky geeft de bal voor. Witschge springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Markonik - ks 1906 Sosnowiec 1:1

66e minuut.
Gastaldelli rent richting de bal. Gastaldelli geeft een hoge lob. Gaggiano kopt de bal weg. Witschge bereikt de bal nog maar net als eerste. Witschge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihnea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Casas de bal. Brękus is nu in balbezit. Cerezo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brękus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Limonada probeert naar een medespeler te passen. Bareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tupinambá zijn tegenspeler op de grond. Tupinambá krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 38%, ks 1906 Sosnowiec 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Markonik - ks 1906 Sosnowiec 1:1