Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59935
Fc Azulgrana Dzikow Tbg
abc Tactiek mt
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Gatzemeier speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Testi met een sublieme pass. Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier passt de bal in één keer door. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Turtă de bal. Žák onderschept slim de pass. Žák probeert naar een medespeler te passen. Brandimarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandimarte haalt uit met een fantastische trap. Pitulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cinquanta passt de bal in één keer door. Fans speelt de bal door. Rózga is nu in balbezit. Rózga draait met de bal, schiet en ... Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 0:1

17e minuut.
Lovato rent richting de bal. Lovato geeft de bal voor. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 0:2

19e minuut.
Turtă kopt de bal weg. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rózga raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaltız legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gatzemeier speelt de bal door. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák geeft een hoge lob. Brandimarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 1:2

24e minuut.
Gatzemeier rent richting de bal. Gatzemeier passt de bal zonder na te denken. Brandimarte is nu in balbezit. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 2:2

25e minuut.
Žák verovert de bal door een tackle van achteren. Žák passt de bal in één keer door. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Filipski passt de bal zonder na te denken. Lovato is nu in balbezit. Lovato passt de bal in één keer door. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fans heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tarquini neemt de hoekschop. Rózga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gatzemeier met een sublieme pass. Daar is Žák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žák passt de bal zonder na te denken. Brandimarte is nu in balbezit. Brandimarte haalt uit met een fantastische trap. Pitulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Testi speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Brandimarte is nu in balbezit. Brandimarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 3:2

40e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarquini passt de bal in één keer door. Yaltız is nu in balbezit. Yaltız geeft een lange en hoge pass. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gatzemeier is nu in balbezit. Tarquini onderschept slim de pass. Tarquini met een sublieme pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gatzemeier geeft een hoge lob. Bochinsky kopt de bal weg. Brandimarte controleert de bal met de borst. Brandimarte draait met de bal, schiet en ... Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 51%, Dzikow Tbg 49%.
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 4:2

52e minuut.
Hajduk heeft problemen om de bal te vangen. Yaltız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaltız geeft een lange en hoge pass. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 4:3

57e minuut.
Tarquini kopt de bal weg. Rózga rent richting de bal. Fans begaat een overtreding. Rózga raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajduk komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hajduk passt de bal zonder na te denken. Lovato is nu in balbezit. Lovato passt de bal in één keer door. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gallinaro de bal. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Diţă komt het veld opgelopen. Kajmak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihkelson komt het veld opgelopen. Tarquini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filipski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Esparraguera de bal. Mihkelson rent richting de bal. Bochinsky rent richting de bal. Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. Pitulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 5:3

78e minuut.
Testi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reinhardt komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Diţă kan de bal niet met de borst controleren. Rózga rent richting de bal. Rózga draait met de bal, schiet en ... Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 5:4

83e minuut.
Gatzemeier speelt de bal door. Žák is nu in balbezit. Žák met een sublieme pass. Daar is Mihkelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihkelson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tarquini passt de bal in één keer door. Lovato is nu in balbezit. Lovato passt de bal met de wreef. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yaltız passt de bal in één keer door. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 54%, Dzikow Tbg 46%.
Fc Azulgrana - Dzikow Tbg 5:4