Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY OKS Zatorze Olsztyn
3-5-2 nowa Tactiek Atak!
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa passt de bal met de wreef. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakos passt de bal met de wreef. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:0

11e minuut.
Nooitmeer probeert de bal met de borst te controleren. Nooitmeer probeert naar een medespeler te passen. Rossi probeert de bal aan de voet te houden. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kirsaar rent richting de bal. Kirsaar met een sublieme pass. Yakışan rent richting de bal. Goga onderschept slim de pass. Goga draait met de bal, schiet en ... Czartoryski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel. Czartoryski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:1

37e minuut.
Plăvoi heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel geeft de bal voor. Valdéz kopt de bal weg. Mladenov geeft de bal voor. Goga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:2

38e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan speelt de bal door. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer geeft een hoge lob. Rosário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kirsaar geeft een hoge lob. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa geeft de bal voor. Valdéz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 66%, OKS Zatorze Olsztyn 34%.
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:2

61e minuut.
Kirsaar geeft een lange en hoge pass. Valdéz kopt de bal weg. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Goga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:3

65e minuut.
Valdéz is nu in balbezit. Jitrnice verovert de bal door een tackle van achteren. Pastoriza onderschept slim de pass. Pastoriza geeft de bal voor. Goga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:4

68e minuut.
Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Goga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magureguy komt het veld opgelopen. Galanomatis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zakos met de inworp. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński speelt de bal door. Daar is Nooitmeer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooitmeer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 61%, OKS Zatorze Olsztyn 39%.
FC POGROMCY - OKS Zatorze Olsztyn 1:4