Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasze Świerklany Corleone73
351 Tactiek 1,2
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 64.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić verovert de bal door een tackle van achteren. Jusufspahić met een sublieme pass. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Crainic geeft een lange en hoge pass. Aloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny schiet op doel. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kurzynowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Polanowski de bal. Telejko rent richting de bal. Telejko schiet op doel. Dulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - Corleone73 1:0

28e minuut.
Jusufspahić rent richting de bal. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski geeft een hoge lob. Telejko maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - Corleone73 2:0

34e minuut.
Polkowski passt de bal zonder na te denken. Gagatek is nu in balbezit. Gagatek probeert naar een medespeler te passen. Hegyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasze Świerklany 59%, Corleone73 41%.
Nasze Świerklany - Corleone73 2:0

50e minuut.
Polkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Laguinge de bal. Gagatek is nu in balbezit. Gagatek geeft een hoge lob. Telejko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - Corleone73 3:0

76e minuut.
Jusufspahić geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. Klungelig pakt Şahinler de bal. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Garović passt de bal met de wreef. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić geeft een hoge lob. Zadwórny maakt een snoekduik en kopt de bal. Guzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - Corleone73 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasze Świerklany 67%, Corleone73 33%.
Nasze Świerklany - Corleone73 3:1