Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokrzanka Stars Lider Rybnik
AWANS:) Tactiek Lans
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Błaś passt de bal met de wreef. Belbachir is nu in balbezit. Zelek begaat een overtreding. Zelek krijgt een gele kaart. Belbachir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belbachir met een snel genomen vrije trap. Holzer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kijoś met een harde bal richting middenveld. Hristolov kopt de bal weg. Leepin probeert naar een medespeler te passen. Hristolov geeft de bal voor. Carnello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kijoś met een harde bal richting middenveld. Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov speelt de bal door. Cakić is nu in balbezit. Cakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 68%, Lider Rybnik 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mokrzanka Stars - Lider Rybnik 0:0

47e minuut.
Buitenspel voor Holzer. Goede buitenspelval van de verdediging. Rytvinskis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dumortier rent richting de bal. Carnello onderschept slim de pass. Carnello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carnello stond buitenspel. Lolua komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Topolewski geeft een lange en hoge pass. Błaś kopt de bal weg. Rytvinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer onderschept slim de pass. Holzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski geeft een lange en hoge pass. Dumortier geeft een hoge lob. Holzer is nu in balbezit. Holzer schiet op doel. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Błaś rent richting de bal. Błaś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hristolov speelt de bal door. Carnello is nu in balbezit. Dumortier geeft een hoge lob. Lolua is nu in balbezit. Lolua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Magyar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hristolov rent richting de bal. Hristolov met een sublieme pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu draait met de bal, schiet en ... Gjakova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Lider Rybnik 0:1

84e minuut.
Daar is Hristolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier rent richting de bal. Leepin verovert de bal door een tackle van achteren. Hristolov met een sublieme pass. Carnello bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Belbachir is nu in balbezit. Zelek begaat een overtreding. Belbachir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belbachir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magyar rent richting de bal. Magyar draait met de bal, schiet en ... Kijoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mokrzanka Stars - Lider Rybnik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 59%, Lider Rybnik 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mokrzanka Stars - Lider Rybnik 1:1