Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Cieput
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 43230
Kajoza Real Madrytt.
chaos4-1 Tactiek 523przer
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 5
67.3 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Melendez neemt de hoekschop. Kilikevich kopt de bal weg. Ivanušec speelt de bal door. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Šalamoun probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreß begaat een overtreding. Kreß krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Guziałek is nu in balbezit. Zachopoulos onderschept slim de pass. Kreß schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kreß krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zachopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kammerer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zachopoulos met een sublieme pass. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro geeft een hoge lob. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zachopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tumma komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tumma probeert naar een medespeler te passen. Sidro rent richting de bal. Ivanušec heeft problemen om de bal te vangen. Ivanušec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Melendez heeft problemen om de bal te vangen. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 46%, Real Madrytt. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kajoza - Real Madrytt. 0:0

46e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro passt de bal in één keer door. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Blacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Krauze geeft een hoge lob. Tumma kopt de bal weg. Klungelig pakt Sidro de bal. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel. Blacha bokst de bal weg.

51e minuut.
Šalamoun geeft de bal voor. Wilk kopt de bal weg. Sidro rent richting de bal. Sidro haalt uit met een fantastische trap. Blacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Real Madrytt. 1:0

51e minuut.
Białek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ivanušec geeft de bal voor. Baillon geeft de bal voor. Białek rent richting de bal. Białek haalt uit met een fantastische trap. Binyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kajoza - Real Madrytt. 1:1

79e minuut.
Baillon onderschept slim de pass. Baillon passt de bal zonder na te denken. Melendez met een sublieme pass. Dimitrakis geeft een hoge lob. Białek is nu in balbezit. Binyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Šalamoun neemt vlug de vrije trap. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sidro is nu in balbezit. Sidro passt de bal zonder na te denken. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Real Madrytt. 2:1

87e minuut.
Baillon geeft een hoge lob. Marysek rent richting de bal. Krauze is nu in balbezit. Białek onderschept slim de pass. Białek draait met de bal, schiet en ... Binyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilikevich met een sublieme pass. Curtin geeft een hoge lob. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kajoza - Real Madrytt. 2:2

89e minuut.
Castedo met een sublieme pass. Rąbek heeft problemen om de bal te vangen. Rąbek passt de bal in één keer door. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Baillon geeft een hoge lob. Marysek is nu in balbezit. Marysek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Białek de bal. Białek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - Real Madrytt. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 55%, Real Madrytt. 45%.
Kajoza - Real Madrytt. 2:3