Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Huricane Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 33799
Huricane MKS Gawrony Szczecin
xyz Tactiek 5 - 3 - 2 Wonsz
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
65.8 gemiddelde waardering 60
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


12e minuut.
Nadide geeft de bal voor. Klungelig pakt Panzavecchia de bal. Iturbe rent richting de bal. Iturbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 1:0

14e minuut.
Karolek geeft een hoge lob. Inworp. Basilia met een snelle inworp. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Huys met een sublieme pass. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een lange en hoge pass. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe draait met de bal, schiet en ... Siedłowski bokst de bal weg.

23e minuut.
Gillespie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Usin komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Nafziger probeert naar een medespeler te passen. Berlanga kopt de bal weg. Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia geeft een lange en hoge pass. Mitić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Usin kopt de bal weg. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe passt de bal met de wreef. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Usin verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Berlanga ... Strafschop! Iturbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iturbe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Skurovec speelt de bal door. Spyra rent richting de bal. Mavioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mavioğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mavioğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 46%, MKS Gawrony Szczecin 54%.
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 1:0

46e minuut.
Canfeda komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Usin rent richting de bal. Huys speelt de bal door. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski bokst de bal weg.

52e minuut.
Iturbe kopt de bal weg. Berlanga controleert de bal met de borst. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 2:0

58e minuut.
Basilia speelt de bal door. Skurovec is nu in balbezit. Skurovec geeft een hoge lob. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 2:1

67e minuut.
Riffo is nu in balbezit. Riffo geeft een lange en hoge pass. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys geeft de bal voor. Péssimo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 3:1

69e minuut.
Skurovec geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vieira de bal onder controle te krijgen. Canfeda rent richting de bal. Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Timiş met een sublieme pass. Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia speelt de bal door. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cambedda geeft de bal voor. Mitić controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadide. Nadide krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Skurovec passt de bal zonder na te denken. Mitić rent richting de bal. Karolek onderschept slim de pass. Basilia is nu in balbezit. Basilia draait met de bal, schiet en ... Nafziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Panzavecchia onderschept slim de pass. Huys speelt de bal door. Usin rent richting de bal. Usin schiet op doel. Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 53%, MKS Gawrony Szczecin 47%.
Huricane - MKS Gawrony Szczecin 4:1