Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Tel Aviv Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19005
Százhalombattai Arany Ászok KKS TurPoz
N3d5xFnu0 Tactiek OPTIMAL
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi passt de bal met de wreef. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel. Llador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Hankovský rent richting de bal. Hankovský passt de bal in één keer door. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Llador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Trelecki kan de bal niet met de borst controleren. Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Cunial bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunial geeft een lange en hoge pass. Fernandez krijgt zijn hoofd ertegen. Llador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki passt de bal in één keer door. Fernandez rent richting de bal. Fernandez draait met de bal, schiet en ... Llador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - KKS TurPoz 0:1

21e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szulik de bal. Cunial speelt de bal door. Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Trelecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Cunial de bal. Cunial geeft een hoge lob. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mealha verovert de bal door een tackle van achteren. Mealha geeft een lange en hoge pass. Anne geeft een hoge lob. Albernas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cunial passt de bal zonder na te denken. Hankovský rent richting de bal. Hankovský passt de bal in één keer door. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Polverini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polverini passt de bal met de wreef. van Ham is nu in balbezit. van Ham schiet op doel. Suvajac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Százhalombattai Arany Ászok - KKS TurPoz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 58%, KKS TurPoz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Százhalombattai Arany Ászok - KKS TurPoz 1:1

73e minuut.
Tiendalli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skylakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - KKS TurPoz 1:2

76e minuut.
Doeltrap. Déri komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Shenghuan rent richting de bal. Shenghuan passt de bal in één keer door. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Százhalombattai Arany Ászok - KKS TurPoz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 58%, KKS TurPoz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Százhalombattai Arany Ászok - KKS TurPoz 2:2