Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Chełmek FC Imperium
xys Tactiek jakub 442
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
18 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 61.4
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Cartagena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Révfi de bal onder controle te krijgen. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
D`Andrea kopt de bal weg. Tomoşoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camossi. Tomoşoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomoşoiu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tomoşoiu kopt de bal weg. D`Andrea probeert naar een medespeler te passen. Bloch is nu in balbezit. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Cozma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moeller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bloch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cullá geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magić speelt de bal door. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivancioiu neemt de hoekschop. Bloch krijgt zijn hoofd ertegen. Cozma bokst de bal weg.

25e minuut.
Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Bloch is nu in balbezit. Bloch schiet op doel. Cozma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 1:0

27e minuut.
Tomoşoiu kopt de bal weg. Magić rent richting de bal. D`Andrea rent richting de bal. D`Andrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 2:0

31e minuut.
Fornarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fornarelli passt de bal met de wreef. Moeller probeert naar een medespeler te passen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 37%, FC Imperium 63%.
KS Chełmek - FC Imperium 2:0

47e minuut.
Firoud rent richting de bal. Fornarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud onderschept slim de pass. Firoud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 2:1

54e minuut.
D`Andrea bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Andrea passt de bal met de wreef. Bloch is nu in balbezit. Bloch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Mazonakis de bal. Ivancioiu geeft de bal voor. Magić kopt de bal weg. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Bloch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cullá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullá geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Bloch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D`Andrea is nu in balbezit. D`Andrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 3:1

60e minuut.
Ivancioiu kopt de bal weg. Moeller is nu in balbezit. Moeller geeft een lange en hoge pass. Bloch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 4:1

66e minuut.
D`Andrea rent richting de bal. D`Andrea passt de bal in één keer door. Bloch is nu in balbezit. Bloch haalt uit met een fantastische trap. Cozma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 5:1

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bloch stond buitenspel. Puiu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Révfi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu geeft een hoge lob. Berhalter heeft problemen om de bal te vangen. Bloch is nu in balbezit. Bloch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fornarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud onderschept slim de pass. Met opzet legt Orrù zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Orrù moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orrù schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Ivancioiu probeert de bal aan de voet te houden. Mazonakis rent richting de bal. Mazonakis heeft problemen om de bal te vangen. Mazonakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - FC Imperium 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 33%, FC Imperium 67%.
KS Chełmek - FC Imperium 5:2