Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 20986
Black Hawk United Orion Koszary
glebokie gardlo Tactiek zbyszek
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Sinicki kopt de bal weg. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart speelt de bal door. Cobeño heeft problemen om de bal te vangen. Cobeño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Sinicki passt de bal met de wreef. Newhart rent richting de bal. Newhart speelt de bal door. Cobeño heeft problemen om de bal te vangen. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Petrisor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Mircea is nu in balbezit. Newhart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Newhart krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cobeño passt de bal in één keer door. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Elgaard speelt de bal door. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mircea met een snelle inworp. Păcălici rent richting de bal. Păcălici passt de bal zonder na te denken. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Gorbachev bokst de bal weg.

37e minuut.
Viola rent richting de bal. Viola geeft een hoge lob. Cobeño kopt de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Durkan is nu in balbezit. Durkan passt de bal zonder na te denken. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 58%, Orion Koszary 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Hawk United - Orion Koszary 0:0

48e minuut.
Ghazghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Pabis rent richting de bal. Pabis passt de bal met de wreef. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel. Gorbachev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pokos verovert de bal door een tackle van achteren. Pokos geeft de bal voor. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Orion Koszary 1:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carabaş stond buitenspel. Teber komt het veld opgelopen. Cytowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cytowski speelt de bal door. Viola rent richting de bal. Viola passt de bal in één keer door. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño schiet op doel. Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Buitenspel voor Teber. Goede buitenspelval van de verdediging. Bulajski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lőwy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gazdag de bal onder controle te krijgen. Teber rent richting de bal. Teber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Orion Koszary 2:0

80e minuut.
Stazu met een sublieme pass. Cobeño is nu in balbezit. Stazu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cobeño wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cobeño kan niet meer verder spelen. Rəhimzadə komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ghazghazi speelt de bal door. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Orion Koszary 2:1

85e minuut.
Figueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiras passt de bal met de wreef. Fijał probeert de bal aan de voet te houden. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ... Gorbachev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 58%, Orion Koszary 42%.
Black Hawk United - Orion Koszary 2:1