Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany FC Przetycz
nowa_v2 Tactiek Becir
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 63.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


3e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft een hoge lob. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC Przetycz 0:1

4e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Klungelig pakt Marvet de bal. Marvet met een sublieme pass. Birkantas rent richting de bal. Birkantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC Przetycz 0:2

7e minuut.
Marvet rent richting de bal. Łachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łachowski passt de bal in één keer door. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... Zhongze bokst de bal weg.

11e minuut.
Warczachowski met een sublieme pass. Sebiskveradze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wagner. Wagner krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Blaszak met een sublieme pass. De Moreno rent richting de bal. De Moreno passt de bal in één keer door. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Blaszak kopt de bal weg. Terry is nu in balbezit. Met opzet legt Lejnert zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lejnert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas probeert naar een medespeler te passen. Buwalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwalda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Marvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvet met een sublieme pass. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Buwalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sebiskveradze kopt de bal weg. Orrenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry onderschept slim de pass. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC Przetycz 1:2

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciepły met een snelle inworp. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Buwalda rent richting de bal. Buwalda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ciepły rent richting de bal. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Redondo met een sublieme pass. Buwalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwalda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 53%, FC Przetycz 47%.
KP Bielany - FC Przetycz 1:2

48e minuut.
Pantelić rent richting de bal. Pantelić geeft de bal voor. Blaszak kopt de bal weg. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel. Zhongze bokst de bal weg. Terry krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Blaszak probeert naar een medespeler te passen. Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ... Zhongze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - FC Przetycz 2:2

61e minuut.
Chardavellas heeft problemen om de bal te vangen. De Moreno speelt de bal door. Sebiskveradze rent richting de bal. Sebiskveradze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - FC Przetycz 3:2

69e minuut.
Birkantas rent richting de bal. Mommens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birkantas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zawadzki komt het veld opgelopen. Szałęga komt het veld opgelopen. Jáger komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Jáger probeert naar een medespeler te passen. Łachowski met een sublieme pass. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze verovert de bal door een tackle van achteren. Sebiskveradze haalt uit met een fantastische trap. Zhongze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 46%, FC Przetycz 54%.
KP Bielany - FC Przetycz 3:2