Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orion Koszary CFC Celiny
zbyszek Tactiek Nowa
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64.9 gemiddelde waardering 66.8
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Suurjärv passt de bal in één keer door. Garcia rent richting de bal. Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Haughton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Suurjärv met een sublieme pass. Haughton rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Petrea ... Strafschop! Haughton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lőwy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - CFC Celiny 1:0

11e minuut.
Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal in één keer door. Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vijums met een snelle inworp. Păcălici speelt de bal door. Suurjärv kan de bal niet met de borst controleren. Suurjärv geeft een hoge lob. Haughton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - CFC Celiny 2:0

36e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Luna rent richting de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. Koprowski rent richting de bal. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Forte geeft een lange en hoge pass. Əbülfətov rent richting de bal. Ghazghazi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əbülfətov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koprowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bocanegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mircea rent richting de bal. Mircea passt de bal in één keer door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Rnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - CFC Celiny 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Koszary 43%, CFC Celiny 57%.
Orion Koszary - CFC Celiny 3:0

48e minuut.
Rnić probeert naar een medespeler te passen. Elgaard kopt de bal weg. Petrea heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Rnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Plečaš de bal. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Forte speelt de bal door. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov geeft de bal voor. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Garcia geeft de bal voor. Luna rent richting de bal. Luna probeert naar een medespeler te passen. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - CFC Celiny 3:1

66e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft een hoge lob. Petrea rent richting de bal. Lőwy verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Suurjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurjärv passt de bal zonder na te denken. Vijums rent richting de bal. Vijums geeft een lange en hoge pass. Haughton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - CFC Celiny 4:1

76e minuut.
Koprowski passt de bal met de wreef. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna passt de bal zonder na te denken. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Forte kopt de bal weg. Mistrz speelt de bal door. Priivits geeft een hoge lob. Koprowski rent richting de bal. Koprowski haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra bokst de bal weg.

80e minuut.
Haughton kopt de bal weg. Priivits geeft een lange en hoge pass. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - CFC Celiny 4:2

87e minuut.
Əbülfətov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Elgaard maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vijums kopt de bal weg. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Rnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Koszary 47%, CFC Celiny 53%.
Orion Koszary - CFC Celiny 4:2