Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50112
Cwaniaki KP Bielany
5 liga Tactiek nowa_v2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Dobeş is nu in balbezit. Warczachowski onderschept slim de pass. Warczachowski geeft de bal voor. Sebiskveradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 0:1

14e minuut.
Draszba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Warczachowski de bal. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cwaniaki - KP Bielany 1:1

17e minuut.
Dobeş draait met de bal, schiet en ... Warczachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantelić onderschept slim de pass. Combes geeft de bal voor. Dobeş springt en kopt de bal. Osorio bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Cameán de bal. Warczachowski onderschept slim de pass. Labancz rent richting de bal. Labancz geeft een lange en hoge pass. Dobeş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 2:1

28e minuut.
Cebola passt de bal zonder na te denken. Draszba is nu in balbezit. Draszba geeft een hoge lob. Dobeş rent richting de bal. Dobeş draait met de bal, schiet en ... Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Combes rent richting de bal. Cebola is nu in balbezit. Cebola speelt de bal door. Dobeş rent richting de bal. Dobeş schiet op doel. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Cameán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş begaat een overtreding. Cameán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warczachowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Stalewski de bal. Sebiskveradze is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Warczachowski passt de bal in één keer door. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draszba speelt de bal door. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş schiet op doel. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Labancz probeert naar een medespeler te passen. Draszba heeft problemen om de bal te vangen. Draszba probeert naar een medespeler te passen. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 39%, KP Bielany 61%.
Cwaniaki - KP Bielany 2:1

48e minuut.
Terry kopt de bal weg. Blaszak is nu in balbezit. Blaszak passt de bal zonder na te denken. Terry rent richting de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap. Aşkan bokst de bal weg. Sebiskveradze rent richting de bal. Sebiskveradze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cwaniaki - KP Bielany 2:2

62e minuut.
Dobeş krijgt zijn hoofd ertegen. Osorio speelt de bal door. Labancz kopt de bal weg. Combes geeft een lange en hoge pass. Dobeş springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 3:2

65e minuut.
Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Draszba de bal. Draszba geeft een hoge lob. Dobeş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 4:2

72e minuut.
Łachowski passt de bal zonder na te denken. Sebiskveradze is nu in balbezit. Stalewski rent richting de bal. Sebiskveradze onderschept slim de pass. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... Aşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 4:3

73e minuut.
Szałęga komt het veld opgelopen. Jáger komt het veld opgelopen. Zawadzki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauth komt het veld opgelopen. Beken komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cebola is nu in balbezit. Cebola geeft de bal voor. Beken rent richting de bal. Beken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 5:3

86e minuut.
Jáger speelt de bal door. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki passt de bal zonder na te denken. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... Aşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cebola probeert naar een medespeler te passen. Lauth met een sublieme pass. Beken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beken draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 6:3

90e minuut.
Łachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachowski passt de bal zonder na te denken. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - KP Bielany 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 48%, KP Bielany 52%.
Cwaniaki - KP Bielany 6:4