Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Szuters Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 30920
Szuters MaDallasStars7
4-3-3 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Kaiser verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Costeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costeanu. Olivia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feijó wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ortakçı probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil passt de bal in één keer door. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia haalt uit met een fantastische trap. Ługowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Feijó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi geeft een lange en hoge pass. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dovtípil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Iglódi passt de bal met de wreef. Feijó bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijó passt de bal in één keer door. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Ługowski bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Dovtípil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dovtípil probeert naar een medespeler te passen. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia onderschept slim de pass. Olivia haalt uit met een fantastische trap. Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ortakçı geeft een lange en hoge pass. Dovtípil kopt de bal weg. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel. Ługowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - MaDallasStars7 1:0

24e minuut.
Olivia passt de bal in één keer door. Dovtípil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costeanu. Costeanu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weatford geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guirado heeft problemen om de bal te vangen. Pečovský rent richting de bal. Pečovský schiet op doel. Onciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford geeft de bal voor. Domicoli heeft problemen om de bal te vangen. Domicoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Topcia de bal. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szuters - MaDallasStars7 1:1

43e minuut.
Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijó begaat een overtreding. Weatford raakt geblesseerd tijdens het duel. Weatford zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pečovský springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - MaDallasStars7 1:2

45e minuut.
Inworp. Czok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 42%, MaDallasStars7 58%.
Szuters - MaDallasStars7 1:2

52e minuut.
Weatford probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feijó met een snelle inworp. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Feijó met een sublieme pass. Pithan is nu in balbezit. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szuters - MaDallasStars7 2:2

60e minuut.
Klungelig pakt Domicoli de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guirado. Domicoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wypij komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Weatford speelt de bal door. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ortakçı zijn tegenspeler op de grond. Ortakçı krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Weatford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weatford probeert naar een medespeler te passen. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - MaDallasStars7 2:3

66e minuut.
Valença komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Feijó kopt de bal weg. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan onderschept slim de pass. Olivia onderschept slim de pass. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Ługowski trapt de bal weg van het doel. Feijó kopt de bal weg. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ługowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szuters - MaDallasStars7 3:3

70e minuut.
Linder komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Iglódi rent richting de bal. Carabalí onderschept slim de pass. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel. Ługowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - MaDallasStars7 4:3

83e minuut.
Biskupski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siminică met de inworp. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil schiet op doel. Ługowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Valença rent richting de bal. Valença geeft een hoge lob. Wypij rent richting de bal. Wypij schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szuters - MaDallasStars7 4:4

87e minuut.
Kaiser verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Czok controleert de bal met de borst. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Onciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Costeanu passt de bal zonder na te denken. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Onciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - MaDallasStars7 4:5

90e minuut.
Drăguţ met een sublieme pass. Costeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costeanu geeft een hoge lob. Domicoli rent richting de bal. Domicoli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 45%, MaDallasStars7 55%.
Szuters - MaDallasStars7 4:5