Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zapylacz Orzeł Galewice Young
SALto Tactiek attack2
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten very good
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


21e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Kenda onderschept slim de pass. Kenda geeft een hoge lob. Üzüm rent richting de bal. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Memmolo probeert naar een medespeler te passen. Mostacchi is nu in balbezit. Mostacchi probeert naar een medespeler te passen. Üzüm rent richting de bal. Üzüm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Inworp. Mostacchi met een snelle inworp. Klungelig pakt Kenda de bal. Kenda geeft een lange en hoge pass. Üzüm krijgt zijn hoofd ertegen. Aurelio bokst de bal weg.

35e minuut.
Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Öndertürk geeft een hoge lob. Üzüm is nu in balbezit. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Aurelio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Agüero rent richting de bal. Kenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kenda passt de bal zonder na te denken. Daar is Ksiądzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... Aurelio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kenda geeft de bal voor. Carcalete kopt de bal weg. Badziak speelt de bal door. Pajarito geeft een lange en hoge pass. Sorgun maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 56%, Orzeł Galewice Young 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zapylacz - Orzeł Galewice Young 0:0

54e minuut.
Kenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kenda speelt de bal door. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Aurelio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Orzeł Galewice Young 1:0

59e minuut.
Perrotta speelt de bal door. Klungelig pakt Sorgun de bal. Gattlen is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Kenda is nu in balbezit. Agüero begaat een overtreding. Agüero krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mostacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostacchi passt de bal zonder na te denken. Üzüm rent richting de bal. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perrotta de bal onder controle te krijgen. Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Badziak speelt de bal door. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Üzüm rent richting de bal. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Aurelio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Orzeł Galewice Young 2:0

75e minuut.
Mostacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostacchi passt de bal in één keer door. Üzüm met een sublieme pass. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Roczyński komt het veld opgelopen. Ciocca komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Roczyński geeft een hoge lob. Mostacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostacchi probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna rent richting de bal. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Orzeł Galewice Young 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 40%, Orzeł Galewice Young 60%.
KS Zapylacz - Orzeł Galewice Young 3:0