Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaDallasStars7 Ciuliki Ngine Sopot
442 Tactiek fpierdulerio
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Kukiz passt de bal in één keer door. Semler is nu in balbezit. Semler passt de bal zonder na te denken. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

4e minuut.
Semler geeft een lange en hoge pass. Biskupski heeft problemen om de bal te vangen. Biskupski speelt de bal door. Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Weatford met een snelle inworp. Drăguţ speelt de bal door. Weatford is nu in balbezit. Weatford geeft een hoge lob. Domicoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Weatford rent richting de bal. Weatford probeert naar een medespeler te passen. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský draait met de bal, schiet en ... Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Sepsey de bal onder controle te krijgen. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský haalt uit met een fantastische trap. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Semler probeert naar een medespeler te passen. Wąpierz is nu in balbezit. Biskupski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biskupski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marciniszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domicoli rent richting de bal. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaDallasStars7 58%, Ciuliki Ngine Sopot 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 1:1

47e minuut.
Costeanu geeft een hoge lob. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Pečovský rent richting de bal. Klungelig pakt Pečovský de bal. Pečovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 2:1

49e minuut.
Dynak is nu in balbezit. Costeanu onderschept slim de pass. Costeanu speelt de bal door. Weatford is nu in balbezit. Weatford geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Costeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Costeanu geeft de bal voor. Pečovský rent richting de bal. Pečovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypij komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bordaberry probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal met de wreef. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valença komt het veld opgelopen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Domicoli stond buitenspel. Linder komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki passt de bal zonder na te denken. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz schiet op doel. Ługowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 2:2

73e minuut.
Wypij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

74e minuut.
Domicoli rent richting de bal. Ławecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domicoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Domicoli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 3:2

75e minuut.
Silvestre passt de bal zonder na te denken. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień geeft een hoge lob. Wąpierz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 3:3

81e minuut.
Linder geeft een lange en hoge pass. Kukiz kopt de bal weg. Costeanu heeft problemen om de bal te vangen. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaDallasStars7 49%, Ciuliki Ngine Sopot 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaDallasStars7 - Ciuliki Ngine Sopot 3:3