Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianco-Neri Tigers FC
9.23 5-1-2-2 v3 Tactiek czarna kura
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Wędzyński geeft de bal voor. Bujor kopt de bal weg. Klötzli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korodowski rent richting de bal. Korodowski haalt uit met een fantastische trap. Skourtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Barnabé probeert naar een medespeler te passen. Radulić is nu in balbezit. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korodowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ottaviano speelt de bal door. Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal in één keer door. Korodowski rent richting de bal. Korodowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Letnický is nu in balbezit. Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec speelt de bal door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický is nu in balbezit. Ottaviano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ottaviano krijgt een gele kaart. Letnický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tromaras wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Tigers FC 1:0

23e minuut.
Vignjević passt de bal met de wreef. Letnický rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanowski. Stefanowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Miemiec geeft de bal voor. Inworp. Batata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tromaras geeft een hoge lob. Krych maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Claesen geeft een hoge lob. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych geeft een lange en hoge pass. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický draait met de bal, schiet en ... Coll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ottaviano geeft de bal voor. Batata kopt de bal weg. Daar is Miemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Ðức Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korodowski is nu in balbezit. Ðức Khải begaat een overtreding. Ðức Khải krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vignjević geeft een hoge lob. Letnický is nu in balbezit. Letnický passt de bal zonder na te denken. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel. Coll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 50%, Tigers FC 50%.
Bianco-Neri - Tigers FC 1:0

46e minuut.
Stanisławek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Pekcesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radulić rent richting de bal. Pekcesur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pekcesur krijgt een gele kaart. Radulić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulderink wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Radulić is nu in balbezit. Claesen maakt een afschuwelijke overtreding. Radulić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miemiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gardynik is nu in balbezit. Bujor onderschept slim de pass. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bianco-Neri - Tigers FC 1:1

62e minuut.
Tromaras geeft een hoge lob. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Letnický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Letnický neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Tigers FC 2:1

66e minuut.
Radulić passt de bal in één keer door. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Klötzli onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Claesen verovert de bal door een tackle van achteren. Tromaras is nu in balbezit. Tromaras geeft een hoge lob. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barnabé heeft problemen om de bal te vangen. Letnický rent richting de bal. Letnický draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klötzli rent richting de bal. Bujor onderschept slim de pass. Ðức Khải begaat een overtreding. Ðức Khải krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Klötzli verovert de bal door een tackle van achteren. Klötzli geeft de bal voor. Barnabé onderschept slim de pass. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krych maakt een snoekduik en kopt de bal. Coll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 48%, Tigers FC 52%.
Bianco-Neri - Tigers FC 2:1