Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk Bianco-Neri
Winner Tactiek 9.23 5-1-2-2 v3
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
59.2 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Gardynik is nu in balbezit. Gardynik geeft een hoge lob. Mangiaracina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych onderschept slim de pass. Krych draait met de bal, schiet en ... Gripe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Vignjević onderschept slim de pass. Vignjević passt de bal met de wreef. Krych rent richting de bal. Krych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Bianco-Neri 0:1

12e minuut.
Kadlček passt de bal in één keer door. Pacholski rent richting de bal. Pacholski speelt de bal door. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Huy Hoàng met een sublieme pass. Oros is nu in balbezit. Oros passt de bal met de wreef. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli schiet op doel. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mangiaracina rent richting de bal. Vignjević onderschept slim de pass. Vignjević met een sublieme pass. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych schiet op doel. Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vignjević zal de hoekschop nemen. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Bianco-Neri 0:2

17e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Inworp. Pacholski met een snelle inworp. Kadlček rent richting de bal. Kadlček geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pekcesur geeft de bal voor. Qəmbərov kopt de bal weg. Krych is nu in balbezit. Krych draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Bianco-Neri 0:3

34e minuut.
Oros is nu in balbezit. Oros passt de bal zonder na te denken. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Skourtis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Balcerek is nu in balbezit. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros passt de bal zonder na te denken. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 33%, Bianco-Neri 67%.
Fc Lechia Gdańsk - Bianco-Neri 0:3

48e minuut.
Balcerek rent richting de bal. Wrzecionkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzecionkowski speelt de bal door. Qəmbərov heeft problemen om de bal te vangen. Qəmbərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Qəmbərov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teodoru komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vignjević passt de bal met de wreef. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Gripe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vignjević passt de bal zonder na te denken. Tromaras heeft problemen om de bal te vangen. Tromaras passt de bal in één keer door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tromaras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dəmirli. Tromaras raakt geblesseerd tijdens het duel. Klötzli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qəmbərov heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Balcerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerek geeft een hoge lob. Gripe geeft een lange en hoge pass. Teodoru probeert de bal met de borst te controleren. Teodoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Bianco-Neri 0:4

72e minuut.
Marjanović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Marjanović kopt de bal weg. Vignjević rent richting de bal. Vignjević passt de bal met de wreef. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 45%, Bianco-Neri 55%.
Fc Lechia Gdańsk - Bianco-Neri 0:4