Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: Sportowa Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11953
Kuźnia Ustroń KS Aigel
klasyk 1.2 Tactiek 442of
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.9 gemiddelde waardering 68.8
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
İncememet geeft een lange en hoge pass. Lutek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martyniak. Lutek raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikosyan komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pokora speelt de bal door. Aliancki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İncememet. Aliancki raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilela komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aliancki rent richting de bal. Aliancki draait met de bal, schiet en ... Kondres bokst de bal weg.

15e minuut.
Kielhorn rent richting de bal. Gostomski verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez speelt de bal door. Lutek is nu in balbezit. Lutek schiet op doel. Vessia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Martyniak geeft een lange en hoge pass. İncememet kopt de bal weg. Daar is Vilela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vessia probeert naar een medespeler te passen. Van Sam kopt de bal weg. Nikosyan met een sublieme pass. Daar is Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nikosyan met een sublieme pass. Sathiamoorthy speelt de bal door. Nikosyan rent richting de bal. Majcher met een sublieme pass. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majcher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliveros maakt een snoekduik en kopt de bal. Vessia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela geeft de bal voor. İncememet controleert de bal met de borst. Aliancki is nu in balbezit. Aliancki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuźnia Ustroń KS 49%, Aigel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuźnia Ustroń KS - Aigel 0:0

47e minuut.
Otten geeft de bal voor. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielhorn verovert de bal door een tackle van achteren. Kielhorn schiet op doel. Kondres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - Aigel 0:1

51e minuut.
Otten geeft een lange en hoge pass. Kielhorn kopt de bal weg. Aliancki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliancki draait met de bal, schiet en ... Kondres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - Aigel 0:2

57e minuut.
İncememet onderschept slim de pass. Otten rent richting de bal. Otten speelt de bal door. Aliancki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliancki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kondres probeert wanhopig de bal te grijpen. Kielhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielhorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuźnia Ustroń KS - Aigel 0:3

65e minuut.
Yuspashyan onderschept slim de pass. Yuspashyan probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft de bal voor. Kielhorn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Golanko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sathiamoorthy rent richting de bal. Sathiamoorthy passt de bal met de wreef. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Lutek draait met de bal, schiet en ... Vessia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Majcher rent richting de bal. Majcher passt de bal zonder na te denken. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Golanko is nu in balbezit. Golanko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vilela probeert naar een medespeler te passen. Pacifici is nu in balbezit. Pacifici geeft de bal voor. Aliancki is nu in balbezit. Aliancki draait met de bal, schiet en ... Kondres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kielhorn rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otten neemt de hoekschop. Aliancki springt en kopt de bal. Kondres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szulej passt de bal in één keer door. Daar is Golanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golanko passt de bal zonder na te denken. Lutek is nu in balbezit. Lutek draait met de bal, schiet en ... Vessia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuźnia Ustroń KS 43%, Aigel 57%.
Kuźnia Ustroń KS - Aigel 0:3