Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chlopki roztropki Mikule Power
good Tactiek koks 442
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 37
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten outstanding
good Passen formidable
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky passt de bal in één keer door. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh schiet op doel. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hasan speelt de bal door. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Sorić kopt de bal weg. Mamduh rent richting de bal. Mamduh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sorić rent richting de bal. Sorić geeft een hoge lob. Mamduh kopt de bal weg. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh draait met de bal, schiet en ... Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kopczyk met een sublieme pass. Mamduh rent richting de bal. Carballo begaat een overtreding. Mamduh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopczyk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Clasie rent richting de bal. Clasie geeft een hoge lob. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Kurucz de bal. Kurucz passt de bal met de wreef. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Carballo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sorić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andreánszky maakt een snoekduik en kopt de bal. Kawulok bokst de bal weg.

17e minuut.
Kurucz geeft een hoge lob. Sorić kopt de bal weg. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:1

21e minuut.
Sorić probeert naar een medespeler te passen. Kurucz rent richting de bal. Kurucz passt de bal met de wreef. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:2

23e minuut.
Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh onderschept slim de pass. Dub bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mamduh rent richting de bal. De Wulf begaat een overtreding. Mamduh raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andreánszky maakt een snoekduik en kopt de bal. Kawulok bokst de bal weg. Andreánszky rent richting de bal. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:3

26e minuut.
Kurucz probeert naar een medespeler te passen. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky passt de bal zonder na te denken. Mamduh rent richting de bal. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:4

36e minuut.
Kurucz met een sublieme pass. Andreánszky heeft problemen om de bal te vangen. Dub schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dub moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dub schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Andreánszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopczyk met een snel genomen vrije trap. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mamduh de bal. Mamduh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:5

38e minuut.
Carballo geeft een hoge lob. Inworp. Kurucz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dutka probeert naar een medespeler te passen. Kopczyk is nu in balbezit. Kopczyk passt de bal in één keer door. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sorić is nu in balbezit. Sorić passt de bal zonder na te denken. Kurucz met een sublieme pass. Daar is Mamduh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamduh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 74%, Mikule Power 26%.
chlopki roztropki - Mikule Power 0:5

46e minuut.
Batarilo komt het veld opgelopen. Wnukowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Andreánszky is nu in balbezit. Lozano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreánszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopczyk met een snel genomen vrije trap. Mamduh maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap. Kawulok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Koźmiński met een harde bal richting middenveld. Sorić kopt de bal weg. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Sorić met een sublieme pass. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:6

51e minuut.
Obreja passt de bal in één keer door. De Wulf rent richting de bal. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh heeft problemen om de bal te vangen. Mamduh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wnukowski de bal. Obreja rent richting de bal. Obreja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh passt de bal zonder na te denken. Carballo is nu in balbezit. Andreánszky verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit geeft een lange en hoge pass. Carballo probeert de bal met de borst te controleren. Mamduh rent richting de bal. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:7

65e minuut.
Xhaferi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mamduh heeft problemen om de bal te vangen. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi passt de bal met de wreef. Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Sorić kopt de bal weg. Kopczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Xhaferi de bal. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. Kawulok bokst de bal weg. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De Wulf geeft de bal voor. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan met een sublieme pass. Daar is Mamduh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamduh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopczyk is nu in balbezit. Kopczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:8

77e minuut.
Kopczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kopczyk passt de bal met de wreef. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh schiet op doel. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - Mikule Power 0:9

81e minuut.
Klungelig pakt Kopczyk de bal. Kopczyk met een sublieme pass. Sorić met een sublieme pass. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kopczyk rent richting de bal. Mamduh probeert naar een medespeler te passen. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hasan controleert de bal met de borst. Bagina met een sublieme pass. Wnukowski is nu in balbezit. Obreja onderschept slim de pass. Obreja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 75%, Mikule Power 25%.
chlopki roztropki - Mikule Power 0:9