Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: AZ Chorzów Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13812
AZ Chorzów Immortales
5-3-2P ATAK* Tactiek Masakra flanka
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Başkafa probeert naar een medespeler te passen. Maccio is nu in balbezit. Maccio probeert naar een medespeler te passen. Aalai rent richting de bal. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dannhäuser rent richting de bal. Łatkowski rent richting de bal. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Atanasiu passt de bal zonder na te denken. Maccio rent richting de bal. Maccio probeert naar een medespeler te passen. Aalai is nu in balbezit. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk geeft een hoge lob. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser verovert de bal door een tackle van achteren. Dannhäuser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szmatiuk speelt de bal door. Cvetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetko passt de bal in één keer door. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szmatiuk zal de hoekschop nemen. Czyrak heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvetko zal de hoekschop nemen. Dannhäuser springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cvetko is nu in balbezit. Czyrak is nu in balbezit. Cvetko begaat een overtreding. Cvetko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 52%, Immortales 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AZ Chorzów - Immortales 0:0

58e minuut.
Czyrak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmatiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvetko geeft de bal voor. Łatkowski springt en kopt de bal. Boiocchi bokst de bal weg.

60e minuut.
Dannhäuser rent richting de bal. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk passt de bal met de wreef. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Aalai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aalai zijn tegenspeler op de grond. Aalai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Başkafa speelt de bal door. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman passt de bal met de wreef. Maccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cvetko de bal. Cvetko probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Zieleziński de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasiu met een snelle inworp. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 48%, Immortales 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AZ Chorzów - Immortales 0:0