Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogatka Golden Dragon FC
02 Tactiek Normalmod7cexp
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker passt de bal zonder na te denken. Balík bereikt de bal nog maar net als eerste. Balík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Bjørnmose geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lesivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walker geeft een hoge lob. Amescua maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Golden Dragon FC 0:1

7e minuut.
Andrès kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Żero probeert naar een medespeler te passen. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. Bedía bokst de bal weg. Geress met een sublieme pass. Daar is Haralambie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrès onderschept slim de pass. Andrès schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Żero is nu in balbezit. Brzezik is nu in balbezit. Longardo is nu in balbezit. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Bedía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Haralambie onderschept slim de pass. Haralambie geeft een hoge lob. Amescua rent richting de bal. Amescua draait met de bal, schiet en ... Guran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Golden Dragon FC 0:2

27e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. Andrès kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Bedía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tatulyan passt de bal zonder na te denken. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Golden Dragon FC 0:3

37e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal met de wreef. Żero rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Golden Dragon FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogatka 54%, Golden Dragon FC 46%.
FC Rogatka - Golden Dragon FC 1:3

46e minuut.
Zyntek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kopański geeft de bal voor. Pulower is nu in balbezit. Pulower passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Bedía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tatulyan met een sublieme pass. Kavuran geeft een hoge lob. Longardo probeert de bal aan de voet te houden. Andrès is nu in balbezit. Andrès haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Żero onderschept slim de pass. Żero met een sublieme pass. Tatulyan rent richting de bal. Haralambie rent richting de bal. Haralambie draait met de bal, schiet en ... Guran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walker springt en kopt de bal. Tatulyan springt en kopt de bal. Guran bokst de bal weg.

75e minuut.
Bjørnmose rent richting de bal. Bjørnmose geeft een lange en hoge pass. Brzezik kopt de bal weg. Andrès rent richting de bal. Andrès draait met de bal, schiet en ... Bedía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie geeft de bal voor. Bjørnmose rent richting de bal. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Golden Dragon FC 1:4

81e minuut.
Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik speelt de bal door. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez geeft de bal voor. Andrès krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Walker speelt de bal door. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă geeft een hoge lob. Andrès is nu in balbezit. Andrès draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogatka 40%, Golden Dragon FC 60%.
FC Rogatka - Golden Dragon FC 1:4