Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Baszta Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18572
FC Ciapki Ropotek Glewiec
Nowa 2022 Tactiek 5-3-2 Mid
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 27.7
outstanding Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming passt de bal zonder na te denken. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 1:0

5e minuut.
Schoenaker rent richting de bal. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu passt de bal met de wreef. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Năsosu rent richting de bal. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 2:0

9e minuut.
Weir kopt de bal weg. İsfendiyar rent richting de bal. Pósa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pósa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Fleming passt de bal zonder na te denken. Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu passt de bal met de wreef. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gastoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Gastoldi geeft een hoge lob. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu onderschept slim de pass. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurach verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pasquali neemt de hoekschop. Năsosu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 3:0

14e minuut.
Fleming speelt de bal door. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker probeert naar een medespeler te passen. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker geeft een hoge lob. Weir probeert de bal aan de voet te houden. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cazan geeft een hoge lob. Perosa geeft een lange en hoge pass. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel. Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 4:0

18e minuut.
İsfendiyar speelt de bal door. Cerini heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu rent richting de bal. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Ştrulă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel. Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 5:0

23e minuut.
Hernández Creus geeft een lange en hoge pass. Năsosu is nu in balbezit. Toaiar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năsosu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Klungelig pakt Soyubüyük de bal. Năsosu rent richting de bal. Năsosu passt de bal met de wreef. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Weir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali met een sublieme pass. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cerini is nu in balbezit. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu geeft een hoge lob. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pasquali met de inworp. Fleming geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Năsosu de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 6:0

33e minuut.
Fleming geeft een hoge lob. Năsosu is nu in balbezit. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... Ştrulă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 7:0

34e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal in één keer door. Fleming is nu in balbezit. Fleming geeft een hoge lob. Schoenaker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 8:0

36e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Daar is Schoenaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schoenaker speelt de bal door. Năsosu rent richting de bal. Năsosu draait met de bal, schiet en ... Ştrulă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming met een sublieme pass. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker schiet op doel. Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker passt de bal zonder na te denken. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. Ştrulă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Năsosu de bal. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. Ştrulă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 19%, Ropotek Glewiec 81%.
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 9:0

54e minuut.
Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu passt de bal met de wreef. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker schiet op doel. Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 10:0

57e minuut.
Pasquali passt de bal zonder na te denken. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker geeft de bal voor. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Fleming met een sublieme pass. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker draait met de bal, schiet en ... Ştrulă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 11:0

66e minuut.
Cazan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năsosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleming geeft de bal voor. Pasquali springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nigmatullin geeft een lange en hoge pass. Schoenaker kopt de bal weg. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel. Ştrulă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 12:0

73e minuut.
Perosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Weir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Schoenaker heeft problemen om de bal te vangen. Schoenaker passt de bal met de wreef. Năsosu rent richting de bal. Năsosu schiet op doel. Schoenaker probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kurach geeft de bal voor. Gastoldi kopt de bal weg. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali schiet op doel. Schoenaker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Soyubüyük bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming is nu in balbezit. Fleming passt de bal in één keer door. Schoenaker is nu in balbezit. Schoenaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Fleming passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schoenaker de bal. Schoenaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 13:0

82e minuut.
Fleming probeert naar een medespeler te passen. Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal met de wreef. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 14:0

84e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Fleming speelt de bal door. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vâlcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Fleming de bal. Fleming geeft een lange en hoge pass. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker haalt uit met een fantastische trap. Ştrulă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hernández Creus geeft een lange en hoge pass. Daar is İsfendiyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu met een sublieme pass. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Ştrulă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 24%, Ropotek Glewiec 76%.
FC Ciapki - Ropotek Glewiec 15:0