Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Pogoń Łapy warrriors
123 Tactiek moja 532
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
66.3 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Guéry passt de bal in één keer door. Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ślesiński zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ślesiński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Broon passt de bal met de wreef. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal in één keer door. Aumees rent richting de bal. Aumees schiet op doel. Rosim-Annus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - warrriors 0:1

13e minuut.
Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon passt de bal met de wreef. Jasnić met een sublieme pass. Aumees bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees draait met de bal, schiet en ... Rosim-Annus bokst de bal weg.

21e minuut.
Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino speelt de bal door. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosk met een snelle inworp. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Pogoń Łapy - warrriors 1:1

31e minuut.
Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino passt de bal met de wreef. Sanabria rent richting de bal. Sanabria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Pogoń Łapy 38%, warrriors 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Pogoń Łapy - warrriors 1:1

51e minuut.
Wnuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Gosk heeft problemen om de bal te vangen. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Szubartowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Pogoń Łapy - warrriors 2:1

56e minuut.
Komosa met een sublieme pass. Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino passt de bal met de wreef. Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Szubartowski bokst de bal weg.

61e minuut.
van Schoonhoven met een snelle inworp. Depta probeert naar een medespeler te passen. Gosk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Comodino de bal. Comodino draait met de bal, schiet en ... Szubartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Fejkiel geeft de bal voor. Depta heeft problemen om de bal te vangen. Depta met een sublieme pass. Wnuk rent richting de bal. Wnuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees is nu in balbezit. Jošić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jošić krijgt een gele kaart. Aumees raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasnić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Schoonhoven met een snelle inworp. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Aumees is nu in balbezit. Aumees draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry geeft een hoge lob. Comodino is nu in balbezit. Comodino geeft een hoge lob. Wnuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Depta met een sublieme pass. Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino passt de bal met de wreef. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Uzlak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasnić geeft een hoge lob. Basile springt en kopt de bal. Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Pogoń Łapy 37%, warrriors 63%.
K.S. Pogoń Łapy - warrriors 2:1