Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43400
warrriors drim time
moja 532 Tactiek Lp3
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Broon geeft een lange en hoge pass. Aumees rent richting de bal. Hagi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aumees is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basile neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - drim time 1:0

33e minuut.
Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan onderschept slim de pass. Oberlan geeft een lange en hoge pass. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak schiet op doel. Szubartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Duda geeft een hoge lob. Basile kopt de bal weg. Daar is Urbańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aumees bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees schiet op doel. Maślanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basile rent richting de bal. Basile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - drim time 2:0

38e minuut.
Tejchert is nu in balbezit. Basile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejchert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brueren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorzelak kopt de bal weg. Kormoranowski speelt de bal door. Tejchert is nu in balbezit. Tejchert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 34%, drim time 66%.
warrriors - drim time 2:0

48e minuut.
Hagi kopt de bal weg. Daar is Oberlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aumees bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees draait met de bal, schiet en ... Maślanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - drim time 3:0

51e minuut.
Inworp. Tejchert met een snelle inworp. Brueren rent richting de bal. Brueren geeft de bal voor. Gorzelak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Broon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broon speelt de bal door. Jasnić met een sublieme pass. Basile rent richting de bal. Basile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Hanusiak de bal. Hanusiak kopt de bal weg. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak geeft een hoge lob. Kufa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jasnić rent richting de bal. Jasnić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Broon de bal. Broon geeft een lange en hoge pass. Aumees krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - drim time 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 36%, drim time 64%.
warrriors - drim time 4:0