Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Husaria Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31786
Legionowcy Wilanów FC Oława
wysoko szeroko Tactiek a2p4o4
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 63.9
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Winiarski verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarski geeft een hoge lob. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Vercammen kopt de bal weg. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een lange en hoge pass. McDermott maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Wolanik met een snelle inworp. André rent richting de bal. André passt de bal met de wreef. von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
André zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. von Haller is nu in balbezit. von Haller passt de bal in één keer door. Filipiak rent richting de bal. Filipiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gałuszka rent richting de bal. Rogoziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dules passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstündağ onderschept slim de pass. Filipiak verovert de bal door een tackle van achteren. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Rogoziński bokst de bal weg.

21e minuut.
Gałuszka kopt de bal weg. Üstündağ geeft een hoge lob. Inworp. André met de inworp. von Haller geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Hangiel de bal. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski onderschept slim de pass. Hangiel onderschept slim de pass. Hangiel geeft een lange en hoge pass. Rogoziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Rogoziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FC Oława 0:1

29e minuut.
Gałuszka is nu in balbezit. Dules is nu in balbezit. Gałuszka rent richting de bal. Dules rent richting de bal. Dules schiet op doel. Rogoziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is von Haller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Haller met een sublieme pass. André rent richting de bal. André geeft een lange en hoge pass. Dules krijgt zijn hoofd ertegen. Rogoziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gałuszka rent richting de bal. Üstündağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gałuszka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 59%, FC Oława 41%.
Legionowcy Wilanów - FC Oława 0:1

48e minuut.
Wolanik met een sublieme pass. von Haller probeert naar een medespeler te passen. Hangiel geeft een hoge lob. Dules rent richting de bal. Dules draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
André kopt de bal weg. Klungelig pakt Filipiak de bal. Vercammen rent richting de bal. Filipiak onderschept slim de pass. Filipiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kopuz speelt de bal door. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Skrzypkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legionowcy Wilanów - FC Oława 1:1

63e minuut.
Buitenspel voor Skrzypkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Wolanik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Rogoziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentorski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Üstündağ passt de bal in één keer door. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Skrzypkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Semazen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wolanik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel verovert de bal door een tackle van achteren. Hangiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Mineiro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Aron geeft de bal voor. Semazen kopt de bal weg. Klungelig pakt Belfour de bal. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lo-Wang passt de bal in één keer door. André rent richting de bal. André geeft een hoge lob. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Rogoziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Damnik de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FC Oława 1:2

87e minuut.
Damnik onderschept slim de pass. Damnik geeft een hoge lob. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft de bal voor. Skrzypkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Damnik geeft een lange en hoge pass. Lo-Wang rent richting de bal. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Tytoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 45%, FC Oława 55%.
Legionowcy Wilanów - FC Oława 1:2