Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Yellow Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 48000
Żółte Smoki M4M
433 Tactiek m2wingx5
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Greavu probeert naar een medespeler te passen. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Durmazakar met een sublieme pass. Kordalski heeft problemen om de bal te vangen. Kordalski passt de bal zonder na te denken. Daar is Nina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Małaszuk rent richting de bal. Błaszczyk is nu in balbezit. Małaszuk rent richting de bal. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Latinovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Fąk met de inworp. Baptista probeert naar een medespeler te passen. Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Durmazakar geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng kopt de bal weg. Nina rent richting de bal. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Gubiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:1

16e minuut.
Horoszkiewicz onderschept slim de pass. Horoszkiewicz geeft een hoge lob. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:2

17e minuut.
Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina onderschept slim de pass. Nina passt de bal zonder na te denken. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kordalski geeft een hoge lob. Fąk rent richting de bal. Minh Hoàng onderschept slim de pass. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Gubiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:3

21e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng passt de bal in één keer door. Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar geeft een hoge lob. Nina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:4

23e minuut.
Durmazakar passt de bal zonder na te denken. Kordalski heeft problemen om de bal te vangen. Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:5

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadek met een snelle inworp. Nicolae speelt de bal door. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ... Gubiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stolár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina onderschept slim de pass. Nina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:6

34e minuut.
Nicolae geeft een hoge lob. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina haalt uit met een fantastische trap. Stolár probeert de bal aan de voet te houden. Gubiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:7

38e minuut.
Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae passt de bal zonder na te denken. Nina rent richting de bal. Nina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 65%, M4M 35%.
Żółte Smoki - M4M 0:7

47e minuut.
Baptista speelt de bal door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu passt de bal met de wreef. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kordalski kopt de bal weg. Nina rent richting de bal. Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae onderschept slim de pass. Nicolae haalt uit met een fantastische trap. Gubiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:8

53e minuut.
Dewez heeft problemen om de bal te vangen. Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolae passt de bal met de wreef. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng schiet op doel. Gubiec bokst de bal weg. Kordalski geeft een hoge lob. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ... Gubiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:9

57e minuut.
Sadek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dewez de bal. Met opzet legt Sandul zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sandul naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dewez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Latinovics probeert naar een medespeler te passen. Kordalski rent richting de bal. Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Nina rent richting de bal. Nina haalt uit met een fantastische trap. Gubiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pârvu probeert de bal met de borst te controleren. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk passt de bal zonder na te denken. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Borgen komt het veld opgelopen. Królikowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Durmazakar geeft een hoge lob. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski passt de bal met de wreef. Nina rent richting de bal. Nina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Durmazakar geeft een lange en hoge pass. Kordalski kopt de bal weg. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Gubiec bokst de bal weg.

65e minuut.
Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar geeft de bal voor. Nina kopt de bal weg. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kordalski rent richting de bal. Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng schiet op doel. Gubiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:10

70e minuut.
Inworp. Hajdo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Błaszczyk de bal. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu geeft een hoge lob. Minh Hoàng controleert de bal met de borst. Minh Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Greavu geeft een hoge lob. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz geeft de bal voor. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski draait met de bal, schiet en ... Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durmazakar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kordalski kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Minh Hoàng kan de bal niet met de borst controleren. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Gubiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:11

77e minuut.
Zagórny rent richting de bal. Zagórny geeft een hoge lob. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Błaszczyk rent richting de bal. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz geeft de bal voor. Nina is nu in balbezit. Nina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski met een sublieme pass. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel. Gubiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - M4M 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 55%, M4M 45%.
Żółte Smoki - M4M 0:12