Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sauron KP Bydgoszcz
532Prawy nowa Tactiek moja2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.3 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
incredible Verdedigen very good


8e minuut.
Scalas met een sublieme pass. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska passt de bal met de wreef. Donek is nu in balbezit. Donek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Di Quarto verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Quarto. Di Quarto krijgt een gele kaart. Bajski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sierka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Remień krijgt zijn hoofd ertegen. Đình Dương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal zonder na te denken. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - KP Bydgoszcz 1:0

17e minuut.
Prusik passt de bal in één keer door. Galuska rent richting de bal. Galuska speelt de bal door. Donek is nu in balbezit. Donek draait met de bal, schiet en ... Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Galuska met een sublieme pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman met een sublieme pass. Klungelig pakt Donek de bal. Donek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Prusik met een sublieme pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman passt de bal zonder na te denken. Daar is Donek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Scalas geeft een lange en hoge pass. Saršon controleert de bal met de borst. Hetman met een sublieme pass. Klungelig pakt Donek de bal. Donek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Prusik heeft problemen om de bal te vangen. Remień is nu in balbezit. Remień haalt uit met een fantastische trap. Đình Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan passt de bal zonder na te denken. Donek rent richting de bal. Donek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - KP Bydgoszcz 2:0

42e minuut.
Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groeneveld de bal. Hetman rent richting de bal. Hetman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 35%, KP Bydgoszcz 65%.
FC Sauron - KP Bydgoszcz 2:0

58e minuut.
Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blombowski met een sublieme pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek rent richting de bal. Donek haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donek speelt de bal door. Hetman rent richting de bal. Hetman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - KP Bydgoszcz 3:0

62e minuut.
Abramowski is nu in balbezit. Prusik onderschept slim de pass. Prusik probeert naar een medespeler te passen. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiscareño komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Prusik heeft problemen om de bal te vangen. Draba rent richting de bal. Draba passt de bal met de wreef. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 43%, KP Bydgoszcz 57%.
FC Sauron - KP Bydgoszcz 3:0