Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28399
Hell Town KS Wilcze Pola
unni Tactiek original2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
69.7 gemiddelde waardering 65.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Siebers passt de bal zonder na te denken. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Shilkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS Wilcze Pola 1:0

3e minuut.
Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła met een sublieme pass. Oropeza is nu in balbezit. Oropeza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - KS Wilcze Pola 1:1

6e minuut.
Rapacki rent richting de bal. Rapacki geeft een hoge lob. Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale onderschept slim de pass. Wale draait met de bal, schiet en ... Shilkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wale passt de bal in één keer door. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Shilkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi passt de bal zonder na te denken. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Inworp. Pasquali met een snelle inworp. Conti Gherardi probeert naar een medespeler te passen. Reményi is nu in balbezit. Reményi haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rapacki rent richting de bal. Rapacki geeft een lange en hoge pass. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Shilkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS Wilcze Pola 2:1

28e minuut.
Wale heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slot. Wale raakt geblesseerd tijdens het duel. Rapacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła met een sublieme pass. Daar is Conti Gherardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rapacki passt de bal in één keer door. Shylin probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. Wale is nu in balbezit. Khayri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS Wilcze Pola 3:1

37e minuut.
Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Eidery geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Micskó de bal onder controle te krijgen. Siebers is nu in balbezit. Siebers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Pasquali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin passt de bal in één keer door. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. Shilkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS Wilcze Pola 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 41%, KS Wilcze Pola 59%.
Hell Town - KS Wilcze Pola 4:1

46e minuut.
Le Coz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bolkar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egeberg krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery onderschept slim de pass. Eidery geeft de bal voor. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Shilkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Shilkov niet meer kan verder spelen. Milik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Conti Gherardi passt de bal met de wreef. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenoy begaat een overtreding. Fenoy krijgt een gele kaart. Reményi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conti Gherardi met een snel genomen vrije trap. Reményi springt en kopt de bal. Partaluoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Fenoy geeft een hoge lob. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap. Milik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Le Coz probeert naar een medespeler te passen. Eidery rent richting de bal. Eidery geeft de bal voor. Wale rent richting de bal. Wale schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Soplica geeft een hoge lob. Siebers kopt de bal weg. Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel. Milik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Conti Gherardi met een sublieme pass. Eidery heeft problemen om de bal te vangen. Eidery geeft een lange en hoge pass. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Milik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Przewłocki neemt vlug de vrije trap. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła probeert naar een medespeler te passen. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Le Coz passt de bal zonder na te denken. Rapacki is nu in balbezit. Rapacki passt de bal zonder na te denken. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Le Coz kopt de bal weg. Khayri is nu in balbezit. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - KS Wilcze Pola 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 39%, KS Wilcze Pola 61%.
Hell Town - KS Wilcze Pola 5:1