Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS 1926 Łomża Tester Częstochowa
es28 Tactiek Tester 2
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Grzywocz speelt de bal door. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal zonder na te denken. Harkály is nu in balbezit. Harkály haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Rząsa geeft een hoge lob. Zsiborás is nu in balbezit. Coyote maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coyote naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Smelik is nu in balbezit. Smelik speelt de bal door. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz geeft de bal voor. Harkály springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS 1926 Łomża - Tester Częstochowa 0:1

22e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás passt de bal in één keer door. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály schiet op doel. Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Rusin geeft de bal voor. Brona kopt de bal weg. Oteo geeft een lange en hoge pass. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli schiet op doel. Płocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Özyeğin passt de bal met de wreef. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński met een sublieme pass. Normann rent richting de bal. Normann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chrestensen komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Normann is nu in balbezit. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński passt de bal met de wreef. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski schiet op doel. Płocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Brona met een sublieme pass. Harkály rent richting de bal. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik rent richting de bal. Smelik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik geeft een hoge lob. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás schiet op doel. Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS 1926 Łomża 48%, Tester Częstochowa 52%.
ŁKS 1926 Łomża - Tester Częstochowa 0:1

54e minuut.
Harkály rent richting de bal. Tobí onderschept slim de pass. Tobí geeft de bal voor. Deli rent richting de bal. Deli draait met de bal, schiet en ... Płocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Brona met een sublieme pass. Zsiborás rent richting de bal. Zsiborás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS 1926 Łomża - Tester Częstochowa 0:2

58e minuut.
García Doreste probeert naar een medespeler te passen. Deli rent richting de bal. Brona begaat een overtreding. Brona krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Özyeğin probeert naar een medespeler te passen. Deli rent richting de bal. Brona onderschept slim de pass. Brona heeft problemen om de bal te vangen. Brona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Danielczy komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Özyeğin is nu in balbezit. Özyeğin probeert naar een medespeler te passen. Normann rent richting de bal. Normann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Normann passt de bal met de wreef. Deli heeft problemen om de bal te vangen. Deli passt de bal met de wreef. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grzywocz passt de bal met de wreef. Smelik met een sublieme pass. Brona met een sublieme pass. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály draait met de bal, schiet en ... Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Shrestha komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tobí heeft problemen om de bal te vangen. Tobí met een sublieme pass. Özyeğin met een sublieme pass. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS 1926 Łomża 51%, Tester Częstochowa 49%.
ŁKS 1926 Łomża - Tester Częstochowa 0:2