Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos KSG1985
taksa 442a Tactiek moja
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Tuấn Linh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Główka de bal. Mojzesowicz is nu in balbezit. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka geeft een hoge lob. Klamczyński kopt de bal weg. Szłapka is nu in balbezit. Szłapka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Taipale rent richting de bal. Taipale passt de bal zonder na te denken. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka geeft de bal voor. Tuấn Linh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kosmanovas met een sublieme pass. Zioło heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz geeft een hoge lob. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSG1985 1:0

34e minuut.
MacNicol passt de bal met de wreef. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Szłapka is nu in balbezit. Szłapka schiet op doel. Kosmanovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 62%, KSG1985 38%.
FC Umbertos - KSG1985 1:0

51e minuut.
Arnautović passt de bal in één keer door. Zioło met een sublieme pass. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft een hoge lob. Teodoru springt en kopt de bal. Gogoasă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold geeft een hoge lob. Zioło probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Janning is nu in balbezit. Janning passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Englund speelt de bal door. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taipale geeft de bal voor. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kosmanovas speelt de bal door. Bodonyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Englund de bal. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Gogoasă bokst de bal weg.

83e minuut.
Janning verovert de bal door een tackle van achteren. Janning met een sublieme pass. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - KSG1985 2:0

86e minuut.
Główka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla passt de bal in één keer door. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap. Kosmanovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zioło geeft de bal voor. Bodonyi kopt de bal weg. Daar is Tarnawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarnawski geeft een lange en hoge pass. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen. Gogoasă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 48%, KSG1985 52%.
FC Umbertos - KSG1985 2:0