Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tigres Torres Anfield Rangers FC
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Urlovic geeft een hoge lob. Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wood. Wood krijgt een gele kaart. Correia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correia met een snel genomen vrije trap. Padilla kopt de bal weg. Finley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
John probeert naar een medespeler te passen. Grocott bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlovic is nu in balbezit. Wood is nu in balbezit. Wood schiet op doel. Taylor bokst de bal weg.

12e minuut.
Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla is nu in balbezit. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla rent richting de bal. Padilla schiet op doel. Finley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Langsdale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabello is nu in balbezit. Cabello passt de bal zonder na te denken. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. Finley bokst de bal weg.

25e minuut.
Decebal speelt de bal door. Klungelig pakt Langsdale de bal. Cabello met een sublieme pass. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Caucaunibuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Finley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bryson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabello is nu in balbezit. Cabello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 1:0

38e minuut.
Cabello rent richting de bal. Wat een zware overtreding van White ... Strafschop! Cabello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enxaqueca neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 2:0

40e minuut.
Langsdale rent richting de bal. Enxaqueca verovert de bal door een tackle van achteren. Enxaqueca met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabello de bal. Cabello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla passt de bal zonder na te denken. Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Cabello is nu in balbezit. Cabello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Correia kopt de bal weg. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal met de wreef. Cabello rent richting de bal. Cabello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 3:0

44e minuut.
Boyland geeft de bal voor. Inworp. Walker met een snelle inworp. Enxaqueca heeft problemen om de bal te vangen. Enxaqueca geeft de bal voor. Finley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tigres Torres 37%, Anfield Rangers FC 63%.
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 3:0

49e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal geeft een lange en hoge pass. Cabello is nu in balbezit. Cabello geeft een hoge lob. Bryson heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Decebal rent richting de bal. Decebal geeft de bal voor. Enxaqueca is nu in balbezit. Enxaqueca geeft een lange en hoge pass. Padilla krijgt zijn hoofd ertegen. Finley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hobbs verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbs geeft een lange en hoge pass. Cabello probeert naar een medespeler te passen. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Enxaqueca de bal. Van Waveren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enxaqueca. Enxaqueca krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Padilla de bal. Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca passt de bal met de wreef. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 4:0

66e minuut.
Caucaunibuca rent richting de bal. Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello speelt de bal door. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 5:0

70e minuut.
Hobbs geeft een hoge lob. Cabello kan de bal niet met de borst controleren. Cabello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Enxaqueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Enxaqueca geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 6:0

83e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker speelt de bal door. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. Na een snelle pass probeert White de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Enxaqueca geeft een lange en hoge pass. Finley probeert naar een medespeler te passen. Grocott kopt de bal weg. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tigres Torres 32%, Anfield Rangers FC 68%.
Los Tigres Torres - Anfield Rangers FC 7:0