Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Pelikany Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13380
Pelikany Centusie Wawa
moja6 Tactiek Ofensywna2
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 46.9
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert passt de bal zonder na te denken. Cira rent richting de bal. Cira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Centusie Wawa 1:0

7e minuut.
Najbuk speelt de bal door. Inworp. Quốc Mạnh met een snelle inworp. Cira is nu in balbezit. Cira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek begaat een overtreding. Bustei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermaniuk met een snel genomen vrije trap. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Najbuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Duma met een sublieme pass. Ripley is nu in balbezit. Ripley passt de bal zonder na te denken. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Najbuk probeert naar een medespeler te passen. Ferrin rent richting de bal. Ferrin speelt de bal door. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wyler speelt de bal door. Ferrin rent richting de bal. Ferrin geeft een hoge lob. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Najbuk speelt de bal door. Ferrin probeert naar een medespeler te passen. Bats rent richting de bal. Przeżuwacz verovert de bal door een tackle van achteren. Przeżuwacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 42%, Centusie Wawa 58%.
Pelikany - Centusie Wawa 1:0

50e minuut.
Kovalík speelt de bal door. Ripley rent richting de bal. Ripley passt de bal in één keer door. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira haalt uit met een fantastische trap. Falkenmayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. Ripley met een snelle inworp. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Cira onderschept slim de pass. Cira haalt uit met een fantastische trap. Falkenmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Duma speelt de bal door. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley met een sublieme pass. Cira is nu in balbezit. Cira haalt uit met een fantastische trap. Falkenmayer bokst de bal weg. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Centusie Wawa 2:0

58e minuut.
Quốc Mạnh geeft een hoge lob. Ripley rent richting de bal. Ripley passt de bal met de wreef. Cira rent richting de bal. Cira haalt uit met een fantastische trap. Falkenmayer bokst de bal weg. Sosa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Cira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ripley neemt de hoekschop. Cira rent richting de bal. Cira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Centusie Wawa 3:0

70e minuut.
Najbuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Haskins de bal onder controle te krijgen. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel. Falkenmayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een lange en hoge pass. Najbuk geeft een lange en hoge pass. Cira rent richting de bal. Cira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Najbuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk met een sublieme pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel. Grzesiuk bokst de bal weg.

77e minuut.
Duma probeert naar een medespeler te passen. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Company legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cira raakt geblesseerd tijdens het duel. Cira zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Falkenmayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Hermaniuk met een snelle inworp. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Cira onderschept slim de pass. Cira draait met de bal, schiet en ... Falkenmayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - Centusie Wawa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 35%, Centusie Wawa 65%.
Pelikany - Centusie Wawa 4:0