Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice FC RIMAR INSTAL
nowa Tactiek RINGOOO
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Akseki kopt de bal weg. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tamara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 0:1

9e minuut.
Viñuela rent richting de bal. Akseki onderschept slim de pass. Akseki passt de bal zonder na te denken. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 0:2

11e minuut.
Špadina is nu in balbezit. Špadina geeft een lange en hoge pass. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Dauz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 1:2

28e minuut.
Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn speelt de bal door. Viñuela probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 2:2

32e minuut.
Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak passt de bal met de wreef. Akseki is nu in balbezit. Akseki draait met de bal, schiet en ... Songin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 2:3

40e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Baranga met een sublieme pass. Ursuţ met een sublieme pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu schiet op doel. Dauz bokst de bal weg.

42e minuut.
Gia Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft een hoge lob. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng geeft een hoge lob. Akseki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 47%, FC RIMAR INSTAL 53%.
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 2:4

49e minuut.
Egípcio verovert de bal door een tackle van achteren. Egípcio geeft een lange en hoge pass. Viñuela kopt de bal weg. Špadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadina haalt uit met een fantastische trap. Dauz bokst de bal weg.

70e minuut.
Akseki rent richting de bal. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki onderschept slim de pass. Akseki geeft een lange en hoge pass. Anh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Escalante passt de bal met de wreef. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Atanasiu de bal. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Czerbniak met een sublieme pass. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn geeft een hoge lob. Anh Dũng probeert de bal aan de voet te houden. Anh Dũng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blahouňovský met de inworp. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak geeft de bal voor. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Akseki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akseki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 2:5

82e minuut.
Špadina geeft een lange en hoge pass. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ passt de bal met de wreef. Atanasiu heeft problemen om de bal te vangen. Atanasiu schiet op doel. Dauz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 47%, FC RIMAR INSTAL 53%.
CF Real Gliwice - FC RIMAR INSTAL 2:5