Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KPSporting Brodnica Forza Gdynia
Xmid Tactiek Basic
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Müezzinoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Salomon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hodaj met een snel genomen vrije trap. Salomon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hodaj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szarmach de bal. Szarmach speelt de bal door. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon haalt uit met een fantastische trap. Pauliak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguner verovert de bal door een tackle van achteren. Leguner geeft een lange en hoge pass. Salomon rent richting de bal. Salomon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Leguner probeert naar een medespeler te passen. Kryszkiewicz speelt de bal door. Hodaj met een sublieme pass. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chołoniewski geeft een hoge lob. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach geeft een lange en hoge pass. Salomon rent richting de bal. Salomon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lasarte rent richting de bal. Kuliński onderschept slim de pass. Okursoy onderschept slim de pass. Okursoy geeft de bal voor. Penners krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KPSporting Brodnica 61%, Forza Gdynia 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KPSporting Brodnica - Forza Gdynia 0:0

55e minuut.
Kryszkiewicz is nu in balbezit. Dubicki onderschept slim de pass. Dubicki passt de bal in één keer door. Lasarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sira onderschept slim de pass. Salomon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hodaj neemt de hoekschop. Salomon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Forza Gdynia 0:1

75e minuut.
Dubicki met een snelle inworp. Szarmach geeft een hoge lob. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon draait met de bal, schiet en ... Pauliak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KPSporting Brodnica - Forza Gdynia 0:2

85e minuut.
Fies geeft een hoge lob. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szarmach krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kuliński geeft een hoge lob. Szarmach kopt de bal weg. Klungelig pakt Leguner de bal. Galdea rent richting de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KPSporting Brodnica 48%, Forza Gdynia 52%.
KPSporting Brodnica - Forza Gdynia 0:2