Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks sosnowy FC Trotyl Wieluń
523 środek Tactiek arrow5
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 65
very good Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Inworp. Zachwieja met de inworp. Hue rent richting de bal. Hue geeft een lange en hoge pass. Acher krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński passt de bal zonder na te denken. Gabrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Acher haalt uit met een fantastische trap. Szambelan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cisneros passt de bal met de wreef. Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski met een sublieme pass. Maftei rent richting de bal. Maftei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bruderek kopt de bal weg. Piwownik is nu in balbezit. Mâlcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piwownik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Laps rent richting de bal. Laps geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zapotoczny de bal onder controle te krijgen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fattore verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fattore onderschept slim de pass. Fattore geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Laps de bal onder controle te krijgen. Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gabrieli geeft de bal voor. Inworp. Zachwieja met een snelle inworp. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński schiet op doel. Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Furman passt de bal met de wreef. Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Laps is nu in balbezit. Stéphan onderschept slim de pass. Stéphan passt de bal zonder na te denken. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel. Szambelan bokst de bal weg.

35e minuut.
Aldeondo kopt de bal weg. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapotoczny. Zapotoczny krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zachwieja speelt de bal door. Daar is Budzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwieja probeert naar een medespeler te passen. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Piwownik de bal onder controle te krijgen. Fattore rent richting de bal. Piwownik begaat een overtreding. Fattore wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fattore kan niet meer verder spelen. Kótai komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Budzyński is nu in balbezit. Acher is nu in balbezit. Acher passt de bal in één keer door. Stéphan rent richting de bal. Stéphan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 45%, FC Trotyl Wieluń 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks sosnowy - FC Trotyl Wieluń 0:0

47e minuut.
Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski speelt de bal door. Maftei is nu in balbezit. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Grassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Soliwoda de bal. Maftei is nu in balbezit. Maftei draait met de bal, schiet en ... Grassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - FC Trotyl Wieluń 0:1

48e minuut.
Daar is Soliwoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soliwoda geeft de bal voor. Cisneros geeft een hoge lob. Maftei is nu in balbezit. Maftei draait met de bal, schiet en ... Grassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Laps kopt de bal weg. Klungelig pakt Furman de bal. Furman geeft een hoge lob. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps onderschept slim de pass. Laps geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Acher kopt de bal weg. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan passt de bal in één keer door. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel. Szambelan bokst de bal weg.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piwownik stond buitenspel. Socea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mâlcu passt de bal met de wreef. Aldeondo speelt de bal door. Daar is Maftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - FC Trotyl Wieluń 0:2

67e minuut.
Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps geeft de bal voor. Szubierajski geeft een hoge lob. Maftei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - FC Trotyl Wieluń 0:3

73e minuut.
Daar is Aldeondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek passt de bal zonder na te denken. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szubierajski met de inworp. Zachwieja is nu in balbezit. Zachwieja passt de bal zonder na te denken. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 64%, FC Trotyl Wieluń 36%.
ks sosnowy - FC Trotyl Wieluń 0:3