Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` ks sosnowy
5-2-3- MARTINI Tactiek 523 środek
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 59
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Hue heeft problemen om de bal te vangen. Leiser geeft de bal voor. Kallon rent richting de bal. Kallon schiet op doel. Grassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 1:0

7e minuut.
Schutte onderschept slim de pass. Schutte passt de bal zonder na te denken. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Grassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 2:0

16e minuut.
Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak schiet op doel. Grassi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Daar is Hue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolletti is nu in balbezit. Cipolletti passt de bal met de wreef. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte schiet op doel. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Soliwoda passt de bal in één keer door. Leiser heeft problemen om de bal te vangen. Leiser passt de bal zonder na te denken. Schutte rent richting de bal. Schutte draait met de bal, schiet en ... Grassi bokst de bal weg.

37e minuut.
Ştefan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stéphan rent richting de bal. Stéphan draait met de bal, schiet en ... Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte passt de bal met de wreef. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak haalt uit met een fantastische trap. Grassi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 55%, ks sosnowy 45%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 3:0

56e minuut.
Inworp. Habrat komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cipolletti met een sublieme pass. Schutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutte speelt de bal door. Habrat heeft problemen om de bal te vangen. Habrat draait met de bal, schiet en ... Grassi bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Livre komt het veld opgelopen. Rozmus komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cipolletti heeft problemen om de bal te vangen. Cipolletti passt de bal met de wreef. Kallon rent richting de bal. Kallon draait met de bal, schiet en ... Grassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 4:0

77e minuut.
Zachwieja is nu in balbezit. Zachwieja geeft een lange en hoge pass. Daar is Ülejõe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. Grajewski bokst de bal weg.

79e minuut.
Habrat verovert de bal door een tackle van achteren. Habrat passt de bal in één keer door. Livre rent richting de bal. Livre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 5:0

81e minuut.
Rozmus rent richting de bal. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon met een sublieme pass. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Soliwoda geeft een hoge lob. Cipolletti kopt de bal weg. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon verovert de bal door een tackle van achteren. Kallon draait met de bal, schiet en ... Paal! Grassi bokst de bal weg.

88e minuut.
Rozmus passt de bal in één keer door. Livre rent richting de bal. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livre haalt uit met een fantastische trap. Grassi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 47%, ks sosnowy 53%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - ks sosnowy 5:0