Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luszka Rangers Sebaki
alu Tactiek rossi
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.2 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen good
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn passt de bal in één keer door. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Picaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Sebaki 0:1

6e minuut.
Vicinanza is nu in balbezit. Eerdekens begaat een overtreding. Vicinanza raakt geblesseerd tijdens het duel. Błaś met een snel genomen vrije trap. Avelar krijgt zijn hoofd ertegen. Os maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vicinanza is nu in balbezit. Paal! Vicinanza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luszka Rangers - Sebaki 1:1

11e minuut.
Parolo onderschept slim de pass. Riglos controleert de bal met de borst. Parolo begaat een overtreding. Parolo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parolo met de inworp. Aleksandrić geeft de bal voor. Avelar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Sebaki 2:1

20e minuut.
Błaś passt de bal zonder na te denken. Podobiński rent richting de bal. Podobiński passt de bal in één keer door. Avelar rent richting de bal. Avelar draait met de bal, schiet en ... Os verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Podobiński kopt de bal weg. Avelar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacín. Chacín krijgt een gele kaart. Avelar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Błaś komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chacín is nu in balbezit. Podobiński onderschept slim de pass. Podobiński passt de bal met de wreef. Avelar rent richting de bal. Avelar schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dworzyński probeert naar een medespeler te passen. Torzewski rent richting de bal. Błaś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Błaś krijgt een gele kaart. Torzewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dworzyński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 26%, Sebaki 74%.
Luszka Rangers - Sebaki 2:1

65e minuut.
Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński passt de bal in één keer door. Riglos rent richting de bal. Riglos geeft een lange en hoge pass. Tiuryn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Avelar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Parolo de bal onder controle te krijgen. Bakonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Picaro bokst de bal weg. Torzewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luszka Rangers - Sebaki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 34%, Sebaki 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luszka Rangers - Sebaki 2:2