Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Rycerze, którzy mówią Ni
Green2DMNew Tactiek 1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Hevia speelt de bal door. Salenko kan de bal niet met de borst controleren. Salenko passt de bal met de wreef. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia passt de bal met de wreef. Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Passalenti speelt de bal door. Prnjavorac heeft problemen om de bal te vangen. Prnjavorac speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Fonfara geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urdea de bal. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0

14e minuut.
Salenko rent richting de bal. Salenko geeft de bal voor. Ristevski kopt de bal weg. Daar is Demirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gucik rent richting de bal. Gucik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Banasiuk de bal. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hevia passt de bal met de wreef. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristevski geeft een hoge lob. Demirov rent richting de bal. Demirov haalt uit met een fantastische trap. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zalesianka Zalesie KS - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1

31e minuut.
Passalenti rent richting de bal. Wilczak onderschept slim de pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Rycerze, którzy mówią Ni 2:1

41e minuut.
Łapeta rent richting de bal. Łapeta passt de bal in één keer door. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Miękus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 61%, Rycerze, którzy mówią Ni 39%.
Zalesianka Zalesie KS - Rycerze, którzy mówią Ni 2:1

54e minuut.
Łapeta kopt de bal weg. Klungelig pakt Salenko de bal. Salenko passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Əmirov geeft een hoge lob. Fonfara kopt de bal weg. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Miękus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Rycerze, którzy mówią Ni 3:1

74e minuut.
Ristevski speelt de bal door. Demirov is nu in balbezit. Demirov passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Łapeta probeert naar een medespeler te passen. Passalenti met een sublieme pass. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Salenko passt de bal met de wreef. Ristevski is nu in balbezit. Ristevski met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 56%, Rycerze, którzy mówią Ni 44%.
Zalesianka Zalesie KS - Rycerze, którzy mówią Ni 3:1