Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apator Toruń Forza Gdynia
dzida do przodu Tactiek Basic
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
9 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.8 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dawidowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryszkiewicz. Dawidowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kıraç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kuczen speelt de bal door. Szarmach kopt de bal weg. Daar is Kıraç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalak rent richting de bal. Tomalak schiet op doel. Kuczen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Leguner verovert de bal door een tackle van achteren. Leguner geeft de bal voor. Stępiński heeft problemen om de bal te vangen. Salomon is nu in balbezit. Salomon haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kuczen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Forza Gdynia 0:1

8e minuut.
Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres passt de bal met de wreef. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. Wróbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kryszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hodaj geeft een hoge lob. Tomalak heeft problemen om de bal te vangen. Sandanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandanger geeft de bal voor. Wróbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - Forza Gdynia 1:1

11e minuut.
Szarmach passt de bal in één keer door. Hodaj heeft problemen om de bal te vangen. Hodaj probeert naar een medespeler te passen. Salomon rent richting de bal. Salomon schiet op doel. Kuczen bokst de bal weg. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Leguner kopt de bal weg. Szarmach geeft de bal voor. Salomon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szarmach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzikowski. Szarmach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szarmach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salomon springt en kopt de bal. Kuczen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stępiński heeft problemen om de bal te vangen. Salomon rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Torres kopt de bal weg. Wojtyła rent richting de bal. Leguner rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Mefikowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 68%, Forza Gdynia 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apator Toruń - Forza Gdynia 1:1

48e minuut.
Szarmach met een snelle inworp. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz geeft de bal voor. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon draait met de bal, schiet en ... Kuczen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wojtyła passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. Wróbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Kryszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszkiewicz met een sublieme pass. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach geeft een hoge lob. Daar is Tomalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczen bokst de bal weg. Salomon rent richting de bal. Salomon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Forza Gdynia 1:2

63e minuut.
Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kıraç de bal. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon draait met de bal, schiet en ... Kuczen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dawidowski is nu in balbezit. Hodaj onderschept slim de pass. Hodaj geeft de bal voor. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szarmach kopt de bal weg. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - Forza Gdynia 2:2

73e minuut.
Daar is Kıraç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodaj is nu in balbezit. Hodaj probeert naar een medespeler te passen. Salomon rent richting de bal. Salomon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Sandanger de bal. Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz passt de bal in één keer door. Tomalak rent richting de bal. Tomalak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Szarmach geeft een lange en hoge pass. Svorcina controleert de bal met de borst. Salomon is nu in balbezit. Salomon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hodaj passt de bal met de wreef. Sandanger is nu in balbezit. Sandanger passt de bal met de wreef. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła draait met de bal, schiet en ... Wróbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Forza Gdynia 3:2

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szarmach neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kıraç de bal. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - Forza Gdynia 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 72%, Forza Gdynia 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apator Toruń - Forza Gdynia 3:3