Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS `Piast` Gliwice Piwo Krosno
PA ver. 2.1 =) Tactiek Lech 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
adequate Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Klungelig pakt Bressi de bal. Lakwa rent richting de bal. Bressi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bressi krijgt een gele kaart. Lakwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korhola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 0:1

7e minuut.
Mo heeft problemen om de bal te vangen. Mo passt de bal met de wreef. Rus rent richting de bal. Allori is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Mijatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnič bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek verovert de bal door een tackle van achteren. Bobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:1

10e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Lakwa passt de bal zonder na te denken. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Pumba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:2

17e minuut.
Masnič passt de bal in één keer door. Górecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolchiş. Bolchiş krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hughes rent richting de bal. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bressi de bal. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Górecki rent richting de bal. Górecki geeft een hoge lob. Lakwa rent richting de bal. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:3

28e minuut.
Górecki geeft de bal voor. Hughes kopt de bal weg. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:4

30e minuut.
Korhola met een snelle inworp. Sai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa verovert de bal door een tackle van achteren. Lakwa haalt uit met een fantastische trap. Mândreanu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mijatović passt de bal met de wreef. Górecki rent richting de bal. Górecki geeft de bal voor. Lakwa springt en kopt de bal. Pumba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:5

39e minuut.
Mijatović kopt de bal weg. Hughes rent richting de bal. Hughes geeft een lange en hoge pass. Lakwa heeft problemen om de bal te vangen. Lakwa schiet op doel. Pumba bokst de bal weg.

41e minuut.
Górecki rent richting de bal. Górecki geeft de bal voor. Lakwa maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Machín rent richting de bal. Clements onderschept slim de pass. Clements speelt de bal door. Allori heeft problemen om de bal te vangen. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 71%, Piwo Krosno 29%.
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:5

46e minuut.
Səidov komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Sai rent richting de bal. Mijatović verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Górecki geeft een lange en hoge pass. Lakwa krijgt zijn hoofd ertegen. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel. Pumba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:6

61e minuut.
Lakwa rent richting de bal. Bressi verovert de bal door een tackle van achteren. Bressi geeft de bal voor. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudrawski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Doeltrap. Puerta trapt de bal weg. Mijatović kopt de bal weg. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krysiewicz geeft een lange en hoge pass. Sudrawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijatović kopt de bal weg. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes schiet op doel. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 62%, Piwo Krosno 38%.
GKS `Piast` Gliwice - Piwo Krosno 1:6