Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Mazovia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9732
Mazovia KP ROSSONERI Wałcz
4-28. Tactiek 451próba
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Tornese rent richting de bal. Pyczółka rent richting de bal. Tornese onderschept slim de pass. Tornese draait met de bal, schiet en ... Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 0:1

8e minuut.
Cierkos rent richting de bal. Cierkos passt de bal in één keer door. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Nitecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 0:2

9e minuut.
Chirilă passt de bal met de wreef. Lammio rent richting de bal. Lammio passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Moreno geeft de bal voor. Díaz Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Livaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chirilă speelt de bal door. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski passt de bal in één keer door. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chimento rent richting de bal. Chimento passt de bal met de wreef. Tornese speelt de bal door. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Orpiszewski geeft de bal voor. Kisieliński is nu in balbezit. Nos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nos krijgt een gele kaart. Kisieliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kisieliński komt bij de bal en schiet. Nitecki bokst de bal weg. Skrzek rent richting de bal. Skrzek geeft een lange en hoge pass. Jamgochyan kopt de bal weg. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lammio passt de bal met de wreef. Gutiérrez Moreno geeft de bal voor. Díaz Díaz kopt de bal weg. Clergy is nu in balbezit. Clergy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 1:2

30e minuut.
Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan passt de bal in één keer door. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel. Nitecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Cierkos kopt de bal weg. Skrzek rent richting de bal. Tornese onderschept slim de pass. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Czeczot verovert de bal door een tackle van achteren. Cierkos speelt de bal door. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 64%, KP ROSSONERI Wałcz 36%.
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 1:2

46e minuut.
Chowański rent richting de bal. Chowański passt de bal met de wreef. Clergy bereikt de bal nog maar net als eerste. Clergy geeft de bal voor. Livaja probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Díaz Díaz is nu in balbezit. Díaz Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 2:2

57e minuut.
Pyda rent richting de bal. Pyda geeft de bal voor. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese draait met de bal, schiet en ... Nitecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 2:3

72e minuut.
Díaz Díaz is nu in balbezit. Chirilă rent richting de bal. Díaz Díaz onderschept slim de pass. Díaz Díaz schiet op doel. Livaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 3:3

78e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski passt de bal met de wreef. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Nitecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 3:4

84e minuut.
Pyda geeft de bal voor. Lammio heeft problemen om de bal te vangen. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Nitecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 3:5

86e minuut.
Chimento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apumayta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Nitecki met een harde bal richting middenveld. Cierkos kopt de bal weg. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Nitecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 63%, KP ROSSONERI Wałcz 37%.
Mazovia - KP ROSSONERI Wałcz 3:5