Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąbrowa Górnicza WKSrad
5-2-3 Tactiek moja
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.5 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten incredible
average Passen very good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Salamoński passt de bal met de wreef. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel. Bertolini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Salamoński geeft een lange en hoge pass. von Trotzingen kopt de bal weg. Abegglen probeert de bal met de borst te controleren. Abegglen geeft de bal voor. Cecot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is von Trotzingen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecot is nu in balbezit. Cecot passt de bal zonder na te denken. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Abegglen heeft problemen om de bal te vangen. Abegglen speelt de bal door. Grijalba heeft problemen om de bal te vangen. Grijalba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:1

22e minuut.
Grijalba rent richting de bal. Grijalba passt de bal in één keer door. Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot onderschept slim de pass. Cecot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:2

24e minuut.
Abegglen speelt de bal door. Daar is Grijalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abegglen geeft de bal voor. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ... Bertolini bokst de bal weg.

27e minuut.
Cecot rent richting de bal. Bruyne begaat een overtreding. Cecot raakt geblesseerd tijdens het duel. Abegglen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grijalba springt en kopt de bal. Bertolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba speelt de bal door. Cecot rent richting de bal. Cecot schiet op doel. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Abegglen speelt de bal door. Cecot is nu in balbezit. Fedorento speelt de bal door. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal in één keer door. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
von Trotzingen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorento met de inworp. Abegglen geeft een lange en hoge pass. Grijalba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 80%, WKSrad 20%.
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:2

49e minuut.
Cecot heeft problemen om de bal te vangen. Fedorento rent richting de bal. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg.

52e minuut.
Balta verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen met een sublieme pass. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Paillaqueo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz speelt de bal door. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Abegglen speelt de bal door. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento geeft de bal voor. Grijalba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Salamoński met een sublieme pass. Cecot rent richting de bal. Bruyne rent richting de bal. Cecot verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Balta passt de bal in één keer door. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot probeert naar een medespeler te passen. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:3

64e minuut.
Abegglen is nu in balbezit. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:4

69e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Pátkai rent richting de bal. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen geeft een hoge lob. Cecot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Antolak rent richting de bal. Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Fedorento met een sublieme pass. Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot draait met de bal, schiet en ... Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cecot rent richting de bal. Balta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cecot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cecot neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bertolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:5

78e minuut.
Shuto geeft een lange en hoge pass. Grijalba kopt de bal weg. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot draait met de bal, schiet en ... Bertolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 83%, WKSrad 17%.
Dąbrowa Górnicza - WKSrad 0:6