Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Wrocław VisualBlast
Cannons Tactiek 433
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Zubizarreta probeert naar een medespeler te passen. Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzioannidis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gonçalves geeft een lange en hoge pass. Gołąb kopt de bal weg. Chatzioannidis rent richting de bal. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano draait met de bal, schiet en ... Czerniec geeft een lange en hoge pass. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel. Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - VisualBlast 0:1

22e minuut.
Piperis probeert de bal aan de voet te houden. Novosad is nu in balbezit. Novosad probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel. Bănuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kriszt verovert de bal door een tackle van achteren. Kriszt speelt de bal door. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenał Wrocław - VisualBlast 1:1

30e minuut.
Kriszt geeft een hoge lob. Novosad heeft problemen om de bal te vangen. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Lapaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Szegő is nu in balbezit. Badaoui speelt de bal door. Gonçalves probeert naar een medespeler te passen. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... Bănuţă bokst de bal weg.

34e minuut.
Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad geeft een lange en hoge pass. Piperis speelt de bal door. Błażejewski heeft problemen om de bal te vangen. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap. Bănuţă bokst de bal weg.

41e minuut.
Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmelzer onderschept slim de pass. Schmelzer probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 48%, VisualBlast 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenał Wrocław - VisualBlast 1:1

55e minuut.
Daar is Piperis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Błażejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażejewski schiet op doel. Bănuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - VisualBlast 1:2

56e minuut.
Badaoui passt de bal in één keer door. Siedlecki rent richting de bal. Met opzet legt Kuyckx zijn tegenspeler op de grond. Siedlecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siedlecki kan niet meer verder spelen. Brumbaugh komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błażejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szegő met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kuyckx de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Novosad rent richting de bal. Novosad met een sublieme pass. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Bănuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - VisualBlast 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 62%, VisualBlast 38%.
Arsenał Wrocław - VisualBlast 1:3