Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12192
Sedina Academy Silesia
4123 Tactiek IIIL
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega passt de bal met de wreef. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin schiet op doel. Laskowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - Academy Silesia 1:0

5e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonker onderschept slim de pass. Jonker probeert naar een medespeler te passen. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Liccardi is nu in balbezit. Mustafayev onderschept slim de pass. Szilágyi is nu in balbezit. Mustafayev onderschept slim de pass. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Liccardi passt de bal in één keer door. Piro rent richting de bal. Piro passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Laskowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noszczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jonker de bal. Mustafayev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mustafayev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mustafayev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Piro speelt de bal door. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solheim krijgt een gele kaart. Rabiega raakt geblesseerd tijdens het duel. La Gamba neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - Academy Silesia 2:0

27e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Czachowski rent richting de bal. Kurański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurański krijgt een gele kaart. Czachowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kader zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gér krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - Academy Silesia 2:1

32e minuut.
La Gamba probeert naar een medespeler te passen. Piro is nu in balbezit. Piro geeft de bal voor. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Laskowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sykta onderschept slim de pass. Sykta geeft een lange en hoge pass. Liccardi speelt de bal door. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Liccardi kan de bal niet met de borst controleren. Ślesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślesiński passt de bal in één keer door. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel. Özşener probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Piro probeert naar een medespeler te passen. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba passt de bal met de wreef. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 39%, Academy Silesia 61%.
Sedina - Academy Silesia 2:1

48e minuut.
Jonker speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Laskowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Callsen-Bracker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jonker is nu in balbezit. Kader verovert de bal door een tackle van achteren. Kader speelt de bal door. Callsen-Bracker heeft problemen om de bal te vangen. Callsen-Bracker draait met de bal, schiet en ... Özşener kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özşener speelt de bal door. Jonker kopt de bal weg. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Callsen-Bracker kopt de bal weg. Hall rent richting de bal. Callsen-Bracker verovert de bal door een tackle van achteren. Callsen-Bracker draait met de bal, schiet en ... Vukalović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cârstea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurański kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Jonker passt de bal zonder na te denken. Daar is Ślesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślesiński speelt de bal door. Callsen-Bracker is nu in balbezit. Callsen-Bracker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jonker probeert naar een medespeler te passen. La Gamba heeft problemen om de bal te vangen. La Gamba geeft de bal voor. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 61%, Academy Silesia 39%.
Sedina - Academy Silesia 2:1