Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Boston Witchers
433 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Lincz onderschept slim de pass. Lincz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pina Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný haalt uit met een fantastische trap. Delussu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 1:0

9e minuut.
Carino geeft de bal voor. Daar is Zieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 1:1

20e minuut.
Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Domi de bal. Domi haalt uit met een fantastische trap. Zieliński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pina Roldán rent richting de bal. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Protivný de bal. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. Delussu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Carino met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk passt de bal met de wreef. Székely is nu in balbezit. Székely haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg.

35e minuut.
Zümrüt rent richting de bal. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zümrüt zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Domi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liegeon. Liegeon krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Carino is nu in balbezit. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. Delussu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 50%, Boston Witchers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 1:1

52e minuut.
Inworp. Zevallos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki geeft een hoge lob. Székely krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 1:2

58e minuut.
Liegeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný met een sublieme pass. Klungelig pakt Pina Roldán de bal. Pina Roldán schiet op doel. Delussu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft de bal voor. Székely kopt de bal weg. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Baraniecki met een sublieme pass. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely passt de bal zonder na te denken. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Protivný bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivný passt de bal met de wreef. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo draait met de bal, schiet en ... Delussu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 2:2

77e minuut.
Székely rent richting de bal. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Székely rent richting de bal. Székely haalt uit met een fantastische trap. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán passt de bal in één keer door. Protivný is nu in balbezit. Protivný schiet op doel. Delussu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 3:2

85e minuut.
Zevallos is nu in balbezit. Zümrüt verovert de bal door een tackle van achteren. Zümrüt met een sublieme pass. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 49%, Boston Witchers 51%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Boston Witchers 3:2