Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BractwoPiwne Dream Team GT
moja Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 45.1
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


12e minuut.
Brit met een sublieme pass. Kubik is nu in balbezit. Kubik passt de bal met de wreef. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc speelt de bal door. Gama kopt de bal weg. Kopaniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar bokst de bal weg.

20e minuut.
Ryjek geeft de bal voor. Inworp. Kubik met een snelle inworp. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ryjek heeft problemen om de bal te vangen. Ryjek passt de bal met de wreef. Gama rent richting de bal. Gama draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Dream Team GT 0:1

38e minuut.
Galilea probeert naar een medespeler te passen. Akmaz is nu in balbezit. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Dream Team GT 0:2

41e minuut.
Zarotiadis onderschept slim de pass. Wiśnicki is nu in balbezit. Wiśnicki geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Abu Jaafar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 62%, Dream Team GT 38%.
BractwoPiwne - Dream Team GT 0:2

55e minuut.
Brit bereikt de bal nog maar net als eerste. Brit passt de bal in één keer door. Gama is nu in balbezit. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pikhur heeft problemen om de bal te vangen. Akmaz is nu in balbezit. Akmaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gama de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki speelt de bal door. Gama is nu in balbezit. Gama draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Utibirgenovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Dream Team GT 0:3

71e minuut.
Turi komt het veld opgelopen. Bernhardsson komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Karslı de bal. Bernhardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernhardsson probeert naar een medespeler te passen. Besora Capell rent richting de bal. Besora Capell geeft een lange en hoge pass. Istoc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Spal rent richting de bal. Spal passt de bal met de wreef. Ryjek is nu in balbezit. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Akmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Dream Team GT 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 68%, Dream Team GT 32%.
BractwoPiwne - Dream Team GT 0:4